Vacature Mobile Test Automation Engineer - Utrecht

Utrecht

Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een relatie van Spilberg zijn wij op zoek naar een mobile tester om het team te versterken. Je zult komen te werken in een redelijk jong team in een dynamische omgeving.


De specificaties

Startdatum: per direct, 40 uur
Eind datum: 31-12-2021
Tarief: i.o
Skills: mobile testing, test automation, selenium.
Opleiding: technische achtergrond.

Ben jij direct beschikbaar en op zoek naar een mooie uitdagende opdracht, reageer dan direct!

Reageren op deze opdracht is mogelijk tot 17:00 / 2-3-2021

lees meer

Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Sipke Zeijl
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Automation Engineer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures