Vacature Mendix Lead gezocht voor een uitdagende functie! - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Mendix Lead Consultant kom je terecht bij de mooiste partijen van Nederland. Dit zijn voornamelijk klanten binnen de Fin-Tech, medische sector en overheid. Je werkt aan projecten als spil tussen business en it. Met jouw Low-Code specialisme ga je anderen op sleeptouw nemen en overtuigen. Je werkt zelfstandig en zorgt voor een goede samenwerking om tot slimme oplossingen te komen.

Je bent sociaal en bereid anderen te helpen / uit te dagen en kennis te delen. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat jij als Mendix Lead de kar gaat trekken en ook verantwoordelijk bent voor het vertalen van informatiebehoefte naar succesvolle innovatieve oplossingen met alle klanten. Je bent geboeid bent door innovatieve technologie en bent in staat om de andere Low-Code collega's te coachen, stimuleren en te motiveren.

lees meer

Functie-eisen

- Afgeronde HBO of WO opleiding;
- Ruime ervaring met Mendix of vergelijkbaar Low-Code taal;
- Je bent analytisch, kritisch en kunt goed modelleren;
- Ervaring binnen Mendix Architectuur (liefst mixed QQQ architecturen);
- Communicatief vaardig in het Engels én Nederlands;
- Projectmatig werken is je standaard;
- Op de hoogte zijn en blijven van de laatste technologische ontwikkelingen;
- Graag met anderen in een team willen werken en deze naar een groter plan trekken.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier prima. Je krijgt een uitdagende, veelzijdige baan in een dynamische, flexibele en groeiende werkomgeving. Je krijgt een functie waarin absoluut kansen zijn voor eigen initiatief en ruimte voor persoonlijke groei. Je krijgt een goed salaris, 28 vakantiedagen (+12 ATV), goede pensioensregeling, leasebudget, netto vergoeding, vergoeding ziekekostenverzekering, gezellige en professionele collega's en doorgroeimogelijkheden. 

Interesse? Stuur dan je meest recente CV naar: [email protected]


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een klant in de omgeving van Utrecht ben ik zoekende naar een Mendix Lead. Wij zoeken iemand die kan enthousiasmeren, meer dan geboeid is door innovatieve technologie en ook in staat is om mensen te coachen.

Het menselijke karakter siert deze organisatie enorm. Er heerst een collegiale sfeer en consultants zijn bij elkaar betrokken. Ze bestaan al 25 jaar en zijn ontzettend solide en toch zijn ze ook vloeibaar en van deze tijd en werken bijvoorbeeld aan nieuwe labels. Je werkt hier dus voor een organisatie die goede structuren heeft en alles binnen HRM heeft gefinetuned.

Heb jij passie voor wat je doet en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Mendix gebied? Dan is dit wellicht een mooie nieuwe uitdaging voor jou!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Mendix Consultant in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures