Vacature Fullstack Developer - Utrecht

Utrecht

Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ervaar live entertainment alsof je er deel van uitmaakt, met het comfort van je eigen huis!

Dit bedrijf zorgt voor toegang tot exclusieve shows van over de hele wereld. De kwaliteit van de streams staat voorop en dit bedrijf werkt hiervoor rechtstreeks samen met de artiesten.

In deze rol als Fullstack Developer ga je zowel aan de AWS/backend architectuur werken die bepalend is voor de werking van ons hele Live PPV/OTT system, maar ook aan de front-end aspecten van het system. Denk hierbij aan app development en front-end web development. Deze rol heeft dus betrekking op zowel de cliënt als de server-side code. Centraal staat echter ook het development van het next-gen User Management Systeem.

Je hebt dus kennis van zowel cliënt- als servercode en begrijpt hoe het volledige pakket technologieën waaruit een Live PPV/OTT systeem bestaat, werkt. Aan de cliënt-side kun je dan ook daadwerkelijk alles bouwen wat je op een website tegenkomt (bijv. de lay-out, kleuren, lettertypen, de plaatsing van tekst en afbeeldingen, knoppen, enz.). Je werkt hierbij nauw samen met alle anderen in het tech team: Front-End Designers en Product Management.


Waar moet je als Fullstack Developer aan voldoen?:
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Fullstack Developer;
 • Kennis van: HTML5, CSS, Javascript, Java, databases, cloudbased architectures. API’s;
 • Spreekt zowel Engels als Nederlands op hoog niveau;
 • Het willen leren van nieuwe technologieën is belangrijker dan alle kwalificaties al te hebben.
Wat wordt er van jou verwacht als Fullstack Developer?
 • Brede AWS kennis en dan met name op het gebied van bijvoorbeeld AWS RDS, AWS Media Services, AWS Cloudfront, AWS EC2, AWS Amplify;
 • Algemene kennis en/of buitengewone interesse in streaming video technology;
 • Kennis van media specific client devices: Apple, Android, Amazon & Smart TV platforms;
 • Uiteraard is enige kennis/ervaring met betrekking tot Agile en/of Scrum een pre;
 • Tafeltennis om de rest van het team aan te kunnen;
 • Een goed gevoel voor humor! Er wordt veel gelachen en iedereen heeft plezier in zijn/haar werk;
 • “Show must go on” – attitude!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Sophie de Gruyter
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Utrecht