Vacature Agile coach/projectmanager - Utrecht

Utrecht

Hogeschool Tio
 • Hogeschool Tio Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland? Solliciteer dan op de functie Agile coach/projectmanagerbij Hogeschool Tio.

De functie
Je bent de centrale spil in het DevOps-team waar Software-ontwikkelaars en Functioneel Applicatiebeheerders deel van uitmaken. Je houdt het overzicht over de lopende en geplande werkzaamheden voor het DevOps-team en je stemt deze af met de organisatie. Daarbij weet je de teamleden te sturen en enthousiasmeren. Je krijgt bovendien een belangrijke rol bij het verdere vorm en inhoud geven aan het programma- en epic-management en de realisatie van de diverse ICT- innovatieprojecten.

Wat biedt Tio?
Een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland. De afdeling ICT bij Hogeschool Tio bestaat uit 14 gedreven professionals die in de volle breedte zorgdragen voor de ICT-services voor de educatieve- en de bedrijfsprocessen. Voor de komende jaren is er een ambitieus programma opgesteld om de ICT-faciliteiten bij Hogeschool Tio verder te professionaliseren. Als Agile coach/projectmanager heb je daarin een belangrijke rol.
Je werkplek is gevestigd op ons moderne hoofdkantoor op loopafstand van station Utrecht Centraal. Binnen tien minuten loop je van het station naar jouw werkplek.

Over Hogeschool Tio
Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling. We verzorgen erkende hbo-, mbo4- en masteropleidingen op het gebied van business, hospitality en toerisme. Jaarlijks studeren ongeveer 2000 studenten aan onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. De kwaliteit van ons onderwijs wordt in diverse onafhankelijke studiegidsen en -onderzoeken hoog aangeschreven. Hogeschool Tio staat voor:
Kleinschalig en persoonlijk. We werken met kleine klassen van ongeveer 11 studenten. Dit garandeert persoonlijk contact met studenten en daardoor kunnen we hen echt individueel begeleiden en laten groeien.
Excellent. We stimuleren studenten om te excelleren. Onze docenten krijgen alle ruimte om studenten te helpen zich in hun vak te verdiepen.
Ondernemend. Tio is een particuliere hogeschool. Daardoor kunnen we kleinschalig onderwijs bieden en veel aandacht geven aan individuele studenten. We zijn flexibel en kunnen snel reageren op actuele ontwikkelingen. Zo kunnen onze studenten sinds het begin van de coronacrisis alle lessen online én live volgen.
 

lees meer

Functie-eisen Tio is op zoek naar een proactieve, service- en kwaliteitsgerichte Agile coach/projectmanager. Je beschikt in elk geval over:
 • een afgeronde opleiding op hbo/wo-niveau, bij voorkeur richting ICT;
 • ervaring met agile teams en DevOps-functies;
 • minimaal 3 jaar ervaring als Agile coach en/of Agile projectmanager, waarbij het een pre is als  je hiervoor ook certificeringen hebt;
 • ervaring met programma- / epic-management;
 • ervaring met de aansturing van leveranciers;
 • in staat om grote en complexe zaken te overzien en de structuur en het overzicht te bewaken;
 • een zelfstandige en assertieve persoonlijkheid;
 • sterk in stakeholdermanagement;
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Interesse?
Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteren kan tot en met 11 april 2021 uitsluitend via de knop 'solliciteer' op de Tio-vacaturesite. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met: Louis van Dieteren; Manager ICT via [email protected]

Op uiterlijk 23 april 2021 ontvang je van ons een reactie op jouw sollicitatie.

Tio's helpdesk is via de webchat of [email protected] bereikbaar bij eventuele technische problemen bij het solliciteren.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling. We verzorgen erkende hbo-, mbo4- en masteropleidingen op het gebied van business, hospitality en toerisme. Jaarlijks studeren ongeveer 2000 studenten aan onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. De kwaliteit van ons onderwijs wordt in diverse onafhankelijke studiegidsen en -onderzoeken hoog aangeschreven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Agile Coach in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures