Vacature Functioneel Beheerder - Utrecht

Utrecht

Hogeschool Tio
 • Hogeschool Tio Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland? Solliciteer dan op de functie Functioneel Beheerderbij Hogeschool Tio.

De functie
In deze functie ben je het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor verschillende systemen, waaronder het studenteninformatiesysteem, de elektronische leeromgeving (ELO), Office365, CRM, HRM en Exact. Je zorgt er actief voor dat je klanten optimaal geholpen worden met de systemen. Taken die hierbij horen zijn het uitwerken van een functioneel ontwerp, het inrichten van de systemen, het aanleveren van managementinformatie en zoeken naar verbeteringen. Tevens geef je gebruikerstrainingen en neem je deel aan diverse ICT-innovatieprojecten.

Wat biedt Tio?
Een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland. De afdeling ICT bij Hogeschool Tio bestaat uit 15 gedreven professionals die in de volle breedte zorgdragen voor de ICT-services voor de educatieve- en de bedrijfsprocessen. Voor de komende jaren is er een ambitieus programma opgesteld om de ICT-faciliteiten bij Hogeschool Tio verder te professionaliseren. Als Functioneel (Applicatie) Beheerder heb je daarin een belangrijke rol.
Je werkplek is gevestigd op ons moderne hoofdkantoor op loopafstand van station Utrecht Centraal. Binnen tien minuten loop je van het station naar jouw werkplek.

Over Hogeschool Tio
Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling. We verzorgen erkende hbo-, mbo4- en masteropleidingen op het gebied van business, hospitality en toerisme. Jaarlijks studeren ongeveer 2000 studenten aan onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. De kwaliteit van ons onderwijs wordt in diverse onafhankelijke studiegidsen en -onderzoeken hoog aangeschreven. Hogeschool Tio staat voor:
 • Kleinschalig en persoonlijk. We werken met kleine klassen van ongeveer 11 studenten. Dit garandeert persoonlijk contact met studenten en daardoor kunnen we hen echt individueel begeleiden en laten groeien.
 • Excellent. We stimuleren studenten om te excelleren. Onze docenten krijgen alle ruimte om studenten te helpen zich in hun vak te verdiepen.
 • Ondernemend. Tio is een particuliere hogeschool. Daardoor kunnen we kleinschalig onderwijs bieden en veel aandacht geven aan individuele studenten. We zijn flexibel en kunnen snel reageren op actuele ontwikkelingen. Zo kunnen onze studenten sinds het begin van de coronacrisis alle lessen online én live volgen.

lees meer

Functie-eisen De ideale kandidaat
Tio is op zoek naar een proactieve, service- en kwaliteitsgerichte Functioneel Applicatiebeheerder.
Je beschikt in elk geval over:
 • een afgeronde opleiding op hbo/wo-niveau, bij voorkeur richting ICT;
 • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • ervaring met het implementeren en testen van (bedrijfs)applicaties;
 • kennis en ervaring met SQL, HTML en PowerBI;
 • kennis en ervaring met het maken van queries, rapportages en analyses;
 • kennis en ervaring met educatieve applicaties is zeer gewenst net als kennis en ervaring met Office365, Sharepoint en CRM-software;
 • kennis en ervaring met BiSL, ITIL en/of ASL is een pre;
 • je neemt verantwoordelijkheid en hebt een innovatieve en enthousiaste houding;
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Interesse?
Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteren kan tot en met 6 juli 2021 uitsluitend via de knop 'solliciteer' op de Tio-vacaturesite. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met: Louis van Dieteren; Manager ICT via

Op uiterlijk 19 juli 2021 ontvang je van ons een reactie op jouw sollicitatie.

Tio's helpdesk is via de webchat of bereikbaar bij eventuele technische problemen bij het solliciteren.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling. We verzorgen erkende hbo-, mbo4- en masteropleidingen op het gebied van business, hospitality en toerisme. Jaarlijks studeren ongeveer 2000 studenten aan onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. De kwaliteit van ons onderwijs wordt in diverse onafhankelijke studiegidsen en -onderzoeken hoog aangeschreven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Utrecht