Vacature Junior PHP Backend Koning Maatwerkapplicaties - Utrecht

Utrecht

Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie

Deze jonge organisatie is in 2010 ontstaan en begonnen met het maken en beheren van websites. Het online “visitekaartje” van de klant. Voor sommige bedrijven is dit leuk om te doen en voldoende om tevreden te blijven, niet voor dit bedrijf. Zij hebben daarom de “simpele” websites achter zich gelaten en besloten zich vanaf 2014 volledig te focussen op het bouwen van hoogwaardige maatwerk software en complete SaaS pakketten met meer dan 80.000 eindgebruikers wereldwijd. In feite bouwen ze alles achter het login scherm.

Op dit moment werken er 17 mensen waarvan 3 zich focussen op het binnen halen van nieuwe klanten en de rest in het development team zit. Er wordt hard gewerkt maar dat betekent niet dat er geen lol wordt gemaakt. Er hangt een hele informele sfeer en één van de developers heeft zelfs een eigen bierbrouwerij en dat wordt op vrijdag dan ook zeker gedronken. Ze gaan bijvoorbeeld ook met zijn allen naar bijvoorbeeld Laracon of een weekend naar Aken om naar restaurants te gaan en museau te bezoeken. Lasergamen komt daar ook nog bij dus je kan vaststellen dat er naast het werk wat er wordt gedaan er ook genoeg leuke dingen zijn.

Functie

Je komt te werken in een organisatie met op dit moment een groot SCRUM team wat wordt opgesplitst naar twee losstaande teams. Er zitten nu 3 senior developers, 4 medior developers en 2 junioren. Toen dit bedrijf had besloten om volledig van websites af te stappen hebben ze gekozen voor het beste framework voor hun op dat moment en dat is Laravel. Aan de voorkant wordt gebruik gemaakt van VueJS. Om er voor te zorgen dat de code continu op hoog niveau blijft wordt de code altijd gecontroleerd door je team. Niet om de fouten op te zoeken maar om van elkaar te leren en beter te worden. Daarom wordt er ook geïnvesteerd in je eigen ontwikkeling en krijg je ook de vrijheid om technieken te onderzoeken waarvan jij denkt dat ze beter zijn voor het team.

De projecten waar je aan komt te werken zijn heel verschillend. Zo hebben ze de complete online omgeving inclusief backoffice van Dopper gemaakt. Maar bijvoorbeeld ook een offertetool die voor veel bedrijven flink wat tijd bespaard.

Eisen

 • Minimaal 1 tot 3 jaar professionele PHP ervaring
 • HTML5/CSS3/Javascript
 • VueJS
 • Je weet waarvoor en hoe je Docker gebruikt.
 • Ervaring met het bouwen van applicaties is een pré
 • Minimaal 1 jaar ervaring met Laravel of een soortgelijk MVC framework
 • Je houdt er van om in de backend te werken
 • Hobbymatig programmeren is een pré

Voorwaarden

 • Salaris tussen de €2200 en €3000,- afhankelijk van ervaring
 • Een werkweek van 40 uur (32 is bespreekbaar)
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Persoonlijk trainingsbudget
 • Serieus leuke uitjes als lasergamen of Laracon

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Utrecht