Vacature Medior backend developer met een focus op PHP (Symfony) gezocht! Werken voor A-merken (Renault/BMW) De Nederlandse marktleider op het gebied van automotive software. Salaris tot €50k - Utrecht

Utrecht

Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie

Sinds de vorige eeuw werken ze aan software voor de automotive industrie. Heb je wel eens online een auto bekeken? Grote kans dat je toen dat via hun software hebt bekeken. Ooit een afspraak gemaakt bij de garage? Precies hetzelfde; ze hebben namelijk 70% van deze markt in handen. De core van deze organisatie ligt bij het uitbouwen van een aantal verschillende producten waar zo’n 2000 organisaties gebruik van maken. Hierin zijn ze nu sterk aan het innoveren en echt de focus aan het leggen op de volgende software:

 1.  Auto Webshop
 2.  Werkplaats Planning
 3. Lead Generator

Dit zijn interne producten die door de IT-manager met de volgende visie worden ontwikkeld: “Het leven van mensen makkelijker maken door software te bouwen voor het belangrijkste vervoersmiddel.”

Voorbeeld:  Je rijdt een dikke BMW en deze is ook intelligent en vanuit de data die vrij komt door het gebruik kan de auto aflezen wanneer er onderhoud moet plaatsvinden. Vervolgens ga je naar de website van BMW en via hun software wordt vervolgens het onderhoud ingepland.

Dit doen ze met een Scrum-team van 6 developers. Daarnaast zitten er twee mensen op de support-desk zodat jij je alleen maar hoeft te focussen op het schrijven van elegante code (als elegante code maken 1 van jouw 10 geboden is dan is dat zeker een pré!) Het hele bedrijf is 12 man groot waardoor het een gezellige hechte club is.

Functie

Binnen deze organisatie zal je verantwoordelijk zijn voor het verbeteren en onderhouden van de bovenstaande platformen. Hun backend is geschreven in Symfony en in de front-end wordt gebruik gemaakt van Drupal en Vue. Hier hoef je zelf niet mee te werken maar als jij de learning curve van Drupal aan durft mag je dat zeker doen. Het aller belangrijkste blijft ten alle tijden de codebase “state-of-the-art” maken en altijd blijven innoveren.

De IT-manager is dag en nacht bezig met het uitdenken van innovatie en samen met het team ben jij verantwoordelijk om deze innovatie werkend te krijgen.Zo wordt er nu gewerkt aan een nieuw type software wat verwacht de omzet te verdubbelen waardoor de mogelijkheden voor jou ook verdubbelen en te ontwikkelen. Om dit te stimuleren kan je intern doorgroeien tot lead developer en bijvoorbeeld een Scrum-certificaat halen.

Om de technische creativiteit ook hoog te houden zijn ze onderdeel van een grotere organisatie die volledig gefocust is op de automotive branche. Het verschil zit hem in dat zij werken in  .Net waardoor je ook de mogelijkheid krijgt om met verschillende disciplines te sparren over oplossingen.

Eisen

 • Minimaal 2 jaar professionele werkervaring als webdeveloper met een focus op PHP
 • Je beheerst minimaal 1 MVC framework waarvan Symfony een grote pré heeft!
 • Ambitie en skills zijn het alles belangrijkst. Een diploma is daarom niet vereist.
 • Je houdt er van om focus te leggen op kwaliteit in plaats van kwantiteit.
 • Een pro-actieve werkhouding, zelf met oplossingen komen of creatieve nieuwe ideeën inbrengen dat wordt zeker gewaardeerd.
 • Je wilt niet binnekomen, je headphones indoen en 8 uur later weer weg gaan zonder een grapje tussendoor te hebben gemaakt.

Voorwaarden

 • Salaris tussen de €3000,- en €4000,- per maand o.b.v. van 40 uur.
 • Werken voor klanten als BMW en Renault.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. cursussen
 • Een bar en een pooltafel. (Wel delen met je collega’s)
 • Flexibele werktijden
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Pensioenregeling

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Utrecht