Vacature Ervaren functioneel applicatiebeheerder - Utrecht

Utrecht

Jelling IT Professionals BV
 • Jelling IT Professionals BV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ervaren functioneel applicatiebeheerder - Functie omschrijving

Ben jij als ervaren functioneel beheerder toe aan een vervolgstap in je carrière en wil jij graag aan de slag bij een grote zorgverlener? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een grote en vooruitstrevende zorginstelling in de omgeving van Utrecht zijn wij namelijk op zoek naar een functioneel beheerder. Vanuit het hoofdkantoor worden alle ondersteunde diensten geboden aan de diverse locaties. Op het hoofdkantoor wordt dus ook de gehele IT geregeld. Voor de afdeling Informatisering en Automatisering zoeken ze uitbreiding. Jouw taken:

 • Jij bent verantwoordelijk voor het beheer van de diverse applicaties: Citrix, Windows, Portaal technologie, IAM tool, Office producten, Liferay, Adobe, AD beheer, middleware en een aantal kleinere applicaties;
 • Jij bent de schakel tussen de business en de IT;
 • Jij kijkt waar applicaties verbeterd kunnen worden en hebt hier een adviserende rol in.

Ervaren functioneel applicatiebeheerder - Bedrijfsprofiel
Het is een landelijke en vooruitstrevende zorgverlener. Met bijna 8000 zorgprofessionals bieden ze ondersteuning aan mensen met een beperking. Met meerdere vestigingen door het land zorgen ze ervoor dat mensen met een beperking op een veilige en fijne manier op een plek kunnen wonen waar ze 24/7 worden verzorgd. Om dit werk mogelijk te maken voor de zorgprofessionals is een goede ondersteuning van het hoofdkantoor noodzakelijk. Alle dossiers en handelingen worden digitaal vastgelegd, een goed werkende IT is dan ook van groot belang. Applicaties moeten gebruikersvriendelijk zijn voor het personeel. Daarvoor moet goed naar het personeel geluisterd worden en is iemand nodig die de schakel kan zijn tussen de business en de IT leveranciers. Dat zal jouw rol gaan zijn!

Zoals gezegd, ga je onderdeel uitmaken van de afdeling Informatisering & Automatisering. Ze willen meer gaan werken vanuit de Cloud en gaan binnenkort dan ook een grote Office 365 migratie uitvoeren. Hier word jij natuurlijk nauw bij betrokken als functioneel beheerder.

Als werknemer zit je bij deze zorginstelling gebakken. Ze zullen er alles aan doen om hun medewerkers met veel plezier naar het werk te laten gaan. Het is dan ook niet voor niets dat medewerkers jaar op jaar hun werkgever kiezen als de "Beste Werkgever van het jaar". Ze bieden ontzettend veel opleidingsmogelijkheden aan het personeel en ruimte om te groeien. Kortom, een organisatie waar je absoluut onderdeel van wil uitmaken!

Ervaren functioneel applicatiebeheerder - Salarisindicatie

Wat zit er voor jou als ervaren functioneel beheerder in?

 • Een uitstekend salaris tussen de €2500 en €3850 (afhankelijk van je kennis en ervaring);
 • Ontzettend veel trainings- en opleidingsmogelijkheden;
 • De mogelijkheid om thuis te werken en flexibele werktijden;
 • Een centraal gelegen locatie die makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer.

Ervaren functioneel applicatiebeheerder - Functie eisen

Wie ben jij?

 • Jij hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Jij hebt ten minste 3 jaar ervaring als functioneel applicatiebeheerder;
 • Jij hebt ervaring in het maken van requirements, documentatie en het coördineren van testen;
 • Jij bent graag de schakel tussen de business en de IT;
 • Jij bent initiatiefrijk, creatief, stressbestendig en servicegericht.

Ben jij de ervaren functioneel beheerder die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog!

Jelling is gespecialiseerd in vacatures voor Applicatiebeheerders.
Kijk voor meer informatie en vacatures op www.jelling.nl en https://www.jelling.nl/vacatures-applicatiebeheer

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.850 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor IT'ers en beschikt altijd over een aantrekkelijk aanbod van IT-vacatures.

Of je nu een vaste baan zoekt of op detacheringsbasis een kijkje wilt nemen in de keuken van verschillende bedrijven: wij hebben altijd een vacature die bij je past.

Als talentvol IT'er brengen we je snel in contact met interessante werkgevers en vacatures. Jouw wensen, ambities en mogelijkheden staan voorop, waardoor je verzekerd bent van een perfecte match.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Applicatiebeheerder in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures