Vacature Freelance Junior Applicatie Beheerder | Specialist | Per direct beschikbaar | Regio Utrecht | Duur 12 MND+ | Informatieanalyse | Functioneel | Per direct beschikbaar

Utrecht

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een directe eindklant van Layer ben ik per direct op zoek naar een freelance Junior Applicatiebeheerder in de regio Utrecht. In deze functie ben jij bezig om advies uit te brengen naar verschillende klanten van de organisatie. Daarbinnen ben je bezig om vragen op te lossen van functionele problemen. Als junior specialist ben je kritisch en gedreven om kennis te op te doen en dit weer door te geven aan andere. Je houdt ervan om in een team aan de slag te gaan en samen met deze collega’s te sparen over de beste oplossingen voor de organisatie. Hierdoor houd je ervan om snel te schakelen en bepaalde aspecten goed te analyseren. Vind je het interessant om jou junior carrière een boost te geven en ben je per direct beschikbaar? Neem dan direct contant met mij op via [email protected] of 020- 23 86 984!

Eisen:

HBO/WO werk- en denkniveau
Junior Applicatiebeheerder
Interesse in informatieanalyse en functioneel ontwerp
Per direct of op korte termijn beschikbaar

Aanbod:

Regio: Utrecht
Start: ZSM
Duur: 12 MND+
Uurtarief: io

lees meer

Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Applicatiebeheerder in Utrecht