Vacature GIS Implementatie Consultant - Utrecht

Utrecht

B3Partners
  • B3Partners
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving B3Partners in Utrecht zoekt een GIS Implementatie Consultant voor onze Tailormap GIS applicatie. Een veelzijdige job, waar je een substantiële bijdrage levert aan een beter leefbaar Nederland door te zorgen voor een robuuste hosting, het beheer van Tailormap en aanverwante applicaties. In Tailormap wordt geodata gepubliceerd en gecombineerd tot interactieve kaarten. Hierdoor krijgen gebruikers inzicht in hun data als nooit te voren. Zoek jij een Implementatie consultancy/ Projectleider rol, waar je te maken krijgt met veel data mooie opdrachtgevers in het publieke domein en maatschappelijke relevantie? Lees dan snel verder.

Over ons
Wij zijn B3Partners en wij zijn het snelst groeiende GIS bedrijf van Nederland. B3Partners is marktleider op het gebied van Open Source GIS. Ons product is Tailormap (https://tailormap.nl), een Open Source GIS pakket, wat wij leveren aan o.a. provincies, gemeente, veiligheidsregio's, waterschappen en ingenieursbureaus. Tailormap helpt gebruikers om zelf interactieve kaarten te publiceren op het internet voor hun publiek. Je kunt als eindgebruiker informatie opvragen over de kaarten, maar ook objecten beheren, analyseren en nieuwe kaarten publiceren, Tailormap wordt altijd als SaaS of in-house webapplicatie aangeboden. Tailormap koppelen wij aan databases met geo-informatie om de kaarten te voorzien van meer gelaagdheid in informatie. Klanten krijgen zo inzichten en overzichten die ze nooit eerder zo gemakkelijk konden verkrijgen. Tailormap is Open Source omdat wij geloven in de kracht van samenwerken. Dat zit diep in ons DNA en is dus kenmerkend voor de manier waarop B3Partners werkt.

Jouw functie…
… is gericht op het implementeren en configureren van onze software bij ons klanten en relaties en het verzorgen van het bijkomend projectmanagement per project. Hierdoor ben je vanaf dat het contract met de klant is getekend verantwoordelijk voor de doorlooptijd, de communicatie met de klant, maar ook de interne afstemming met development, de implementatie en inrichting van het systeem tot aan de onboarding van de gebruikers. Daarna draag je de klant over aan beheer / support. Jij bent er uiteindelijk voor verantwoordelijk dat de klant krijgt wat hij voor ogen heeft.
Projecten verschillen bij ons sterk in duur, complexiteit en intensiteit. Maar gemiddeld heb je wel een project of 6 tot 8 naast elkaar lopen, variërend van de fase waarin ze verkeren. Op jaarbasis verzorg je zo rond de 40 implementaties.

Als persoon ga je altijd voor échte oplossingen voor échte problemen. Deze werkzaamheden verricht je zowel bij onze klanten als op kantoor of thuis met vaste collega's.

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen:

Arne: “Er komt steeds meer informatie beschikbaar die we goed kunnen gebruiken. Heel interessant is dat je in één overzicht meerdere informatiebronnen tegelijk ziet. Dat geeft een verrassend effect. Laatst heb ik een kaart gemaakt waarin ik informatie over bewoners hebben gekoppeld aan data over de openbare ruimte. In de viewer heb ik vervolgens een analyse gemaakt van de speeltoestellen in onze kernen en de leeftijd van bewoners. Dan zie je meteen of er een goede match is tussen de aanwezige speeltoestellen en de demografie van wijken en dorpskernen. Het helpt ons de planning van nieuwe speelplekken en speeltoestellen beter af te stemmen op de bevolkingsopbouw. Je kunt hierdoor je beleid checken of bij stellen. Ik vind dat enorm boeiend. Én nuttig!”

Hans: “Het was plezierig zaken doen met B3Partners. Ze zijn heel laagdrempelig en reëel in de omgang. Ze luisteren goed naar je, denken mee, ontwikkelen mee en het is ook zeker niet zo dat ze voor alles meteen een extra factuur sturen. Hun focus ligt op de dingen voor elkaar krijgen.”
 

lees meer

Functie-eisen Uiteraard relevante ervaring met SaaS implementatie trajecten, ervaring met het configureren van software en het inrichten van tabel structuren. Verder heb je natuurlijk ervaring met het managen van IT software projecten, interesse in GIS oplossingen is handig maar niet noodzakelijk. Analytische vaardigheden en de wil om je te ontwikkelen en je complexe materie eigen te maken is wel noodzakelijk  We werken agile en verwachten dat ook van jou. Je functioneert op minimaal HBO niveau.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Geboden
Het bruto maandsalaris is afhankelijk van ervaring en kennisniveau, aangevuld met goede secundaire voorwaarden. Werken bij B3Partners betekent werken in alle vrijheid. Wij gaan er vanuit dat mensen hun eigen verantwoordelijkheden nemen en het aangeven als ze tegen zaken aanlopen. B3Partners kent een open en directe cultuur met technische gedreven collega's die behoren tot de allerbeste in hun vakgebied. Het beste te vergelijken met een start-up mentaliteit.

Interesse
Ben je enthousiast? Stuur je CV en motivatie via deze link: https://tool2mat.ch/565125a3
Voor meer informatie kan je contact opnemen met  Kees-Jan Lammers. Kees-Jan is bereikbaar via 030-2142081 of [email protected] (of neem een kijkje op https://www.b3partners.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Implementatie Consultant in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures