Vacature Functional Business Office 365 Consultant - Utrecht

Utrecht

Add Value IT Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je bent toe aan een vergrotende trap in je carrière. Daarnaast wil jij alles uit jezelf kunnen halen en ben je gedreven tot het uiterste. Aan passie voor de branche ontbreekt het je niet. Sommige mensen vinden je zelfs extravert als jouw ogen oplichten bij het praten over nieuwe tools en Redmond producten. Je houdt van gezelligheid maar bent daarnaast productief waarbij het afleveren van goed werk altijd jouw streven is.

Je wilt jezelf ontwikkelen als echte technology expert in jouw vakgebied en staat open voor het opdoen van brede kennis. Als jij jezelf herkent in de bovenstaande omschrijving, dan is deze job als Functional Business Office 365 Consultant op jouw lijf geschreven.

Deze organisatie telt ruim 50 Microsoft Consultants. Daarmee is het één van de meest vooraanstaande spelers op de markt. Omdat Add-value binnen deze organisatie al meer dan 20 mensen heeft aangebracht, kunnen we met zekerheid stellen dat dit bedrijf zich kenmerkt door de enorme inhouse kennis op het gebied van Microsoft Productivity Tooling. Daarnaast hebben ze grote projecten en veelzeggende partnerships in hun portefeuille. Het is dan ook een understatement om te melden dat je gewoonweg niet om deze partij heen kunt.

Een enthousiaste en extraverte Functional Business Office 365 Consultant die het team van leuke mensen komt versterken. Je bent gedreven door je passie en ownership. Deze partij zoekt een vooruitstrevende teamgenoot welke zich wil ontwikkelen tot echte technology expert waarbij de aandacht is gericht op de niche binnen de niche. Je verricht werkzaamheden voor én bij klanten vanuit een hecht team wat samen goed werk wil afleveren. Daarnaast vragen zijn ook:

Een interessante werkomgeving waarin er tijd vrij wordt gemaakt voor resources die jouw carrière naar een hoger niveau kunnen tillen. Op de werkvloer is er voldoende ruimte voor gezelligheid wat hand in hand gaat met het afleveren van vakwerk. Je profiteert van een enorme inhouse knowledge waar jij je voordeel mee kunt doen. Hier raak je nooit uitgeleerd. Je bent werkzaam in aansprekende en omvangrijke projecten. Daarnaast biedt dit bedrijf ook:

 • goede communicatieve vaardigheden
 • kunnen functioneren als teamplayer
 • gedreven en gepassioneerd
 • een gezellige werksfeer
 • veel inhouse kennis
 • uitdagende projecten en partnerships
 • tijd voor resources om je te ontwikkelen als technology expert
 • 29 vakantiedagen
 • uitstekende lease en pensioenregeling
 • OT-contract
 • diverse opleidingsmogelijkheden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Consultant in Utrecht