Vacature Functioneel Consultant - Utrecht

Utrecht

Add Value IT Recruitment
 • Add Value IT Recruitment Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je bent al enkele jaren actief binnen een functionele rol in de IT. Je bent dan ook in het bezit van een ruime kennis in SharePoint Document Management, Workflows, Display Templates en diverse andere Roll-Up onderdelen. Ook weet je alles over relevante Cloud producten en hoe je deze in moet zetten. Deze wereld kent voor jou geen geheimen. Je hebt een sterk analytisch en procesmatig denkvermogen. Daarnaast heb je een proactieve houding en ben je zowel ondernemend als ambitieus. Je vindt het fijn om de wensen van de klant om te kunnen zetten in functionele ontwerpen. Je houdt van je werk en wil daarin graag de beste zijn. Dat is precies de reden waarom jij op zoek bent naar een bedrijf dat daarbij past. Gaat deze omschrijving over jou? Dan ben jij de Functioneel Consultant die we zoeken.

Dit bedrijf mag gezien worden als een vooraanstaande en toonaangevende Microsoft Partner. Hun diensten en werkzaamheden richten zich volledig en specifiek op Microsoft Productivity toepassingen zoals SharePoint en Office 365. Deze club is dan ook werkzaam binnen uitdagende projecten welke zij uitvoeren voor diverse aansprekende klanten. Het bedrijf bestaat uit een team van 70 top professionals. Naast veel in-house kennis is er dus ook ambitie en een duidelijke visie aanwezig. Kennisontwikkeling is van groot belang binnen de structuur. Dit kan geboden worden doordat zij zich volledig focussen op SharePoint en Office 365. Hard werken en die extra stap willen zetten voor klanten en collega’s is belangrijk binnen dit bedrijf. Daarnaast vinden ze ook dat werken vanuit je passie leuk moet zijn.

Deze Microsoft Partner zoekt een ervaren Functioneel Consultant voor haar vestiging in Utrecht. Je bezit leidinggevende en adviserende capaciteiten. Daarnaast ben je gedreven door kennis en zet je graag die stap extra. Klantbehoeften kun jij prima inventariseren en omzetten naar functionele oplossingen. Het adviseert de klant graag als het gaat om het inzetten van o.a ECM, BPM, collaboration, portals of search. Jij weet als geen ander hoe je de klantomgeving kunt optimaliseren aan de hand van verbetervoorstellen. Daarnaast draag je binnen het projectteam zorg voor het vertalen van functionele ontwerpen naar een concrete Office 365 of SharePoint oplossing. Daarnaast vragen zij ook:

Deze toonaangevende Microsoft Partner biedt een werkplek waarbij er voldoende ruimte is voor ontwikkelingskansen. Ook flexibel werken vanuit huis (volgens “Het Nieuwe Werken”) behoort tot de mogelijkheden. Binnen de onderneming staat het onderhouden van persoonlijk contact hoog in het vaandel. Initiatief nemen en zelfstandigheid worden hier zeer gewaardeerd. Je bent werkzaam binnen een team van professionals waarmee je kunt sparren op hoog niveau. Zo kun je jouw kennis delen en uitbreiden. Daarnaast worden er regelmatig gezellige uitjes georganiseerd met het team. Denk hierbij aan borrels, trips in binnen en buitenland of diverse feesten. Daarnaast bieden zij ook:

 • relevante opleiding op HBO/WO niveau
 • 3+ jaar ervaring binnen een functionele en gerelateerde rol binnen IT
 • doorgroei vanuit een technische (hands-on) functie is een pré
 • enkele jaren relevante ervaring gerelateerd aan SharePoint en/of Office 365
 • een sterk analytisch en procesmatig denkniveau
 • uitstekend marktconform-plus salaris en goede arbeidsvoorwaarden
 • 29 vakantiedagen en de mogelijkheid tot flexwerken
 • auto, laptop en smartphone van de zaak
 • veel ruimte en vrijheid voor zelfstandigheid en ontwikkeling
 • werken binnen een team van top professionals
 • fijne werksfeer waarin je werkt aan interessante uitdagingen

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Utrecht
Vergelijkbare ICT Vacatures in Utrecht