Vacature Software developer mobile | 's-Hertogenbosch | E-Commerce, marketing | Kotlin, Java, Android SDK / Swift, XCode - Utrecht

Utrecht

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Software developer mobile | ’s-Hertogenbosch | E-Commerce, marketing | Kotlin, Java, Android SDK / Swift, XCode

Heb jij je eerste jaren als mobile software developer achter de rug? Ben je op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Durf jij volledige verantwoordelijkheid over onze mobiele app te namen?

Lees dan snel verder, want dan ben ik op zoek naar jou!

Organisatie & Afdeling

In hartje Den Bosch is het een aantal jaar geleden begonnen. Een jonge ondernemer wilde iets teruggeven aan de wereld en dat heeft hij gedaan! Nu, anno 2019, zijn wij het snelst groeiende e-commerce bedrijf van Nederland en geven dagelijks korting aan 10.000en eindgebruikers!

Eenieder met een smartphone of ander device met internet, kan kortingsbonnen ( meestal ~50% ) kopen voor van alles! Van etentjes, hotels of kappersbeurten tot een aircocheck om de zomer door te komen. Dit doen wij door heel Nederland en zijn ondertussen naar België, Engeland en Duitsland aan het uitbreiden.

Functie

Door de explosieve groei, vroegen ons platform en de app ( de gebruikers dus ) om verbetering! Onze opslag en services draaien sinds januari niet meer in rackspace, maar in Amazon. De schaalbaarheid is van 4 naar 20 Vmachines gegaan en wij hebben afscheid genomen van bitbucket.

Zelfs tijdens piekuren hebben wij nu 100% uptime en de responsiveness (web-)app is van 600 naar 120ms is gegaan! Nu deze bottleneck in de kiem gesmoord is, is het tijd voor de mobiele app!

Ons team bestaat uit 7 ontwikkelaars ( Native iOS, Native Android, Web, Front-end, Back-End, Dev-Ops). Wij zijn jong, informeel, gedreven en vooral erg gezellig! Je moet tegen een stootje kunnen, maar weet altijd waar je aan toe bent. Wij vinden een goede samenwerking belangrijk en proosten daarom (bijna) iedere vrijdag op de week!

Omdat er steeds meer mogelijk is op het gebied van mobile development, zijn wij op zoek naar een creatieve mobile dev pur sang! Je zal worden ingewerkt op jouw platform ( Android of iOS ) en kort daaropvolgend leren hoe je op het andere platform ontwikkelt. Je krijgt de ruimte om zelf te bepalen hoe je features gaat implementeren of de app in zijn geheel kan verbeteren. Heb jij een geweldige ingeving, krijg je de kans dit te laten zien!

Vereisten

Eigenlijk zijn wij helemaal niet moeilijk. Als je van een jonge, dynamische, platte en directe omgeving houdt, een IT-opleiding hebt afgerond, Nederlands spreekt, professionele ervaring als app-dev hebt én kan programmeren in Java/Kotlin en/of Swift3+, mag je op gesprek komen!

Aanbod

– Werken op de gezelligste werkvloer van Den Bosch
– 3 grote beeldschermen
– Salaris €2.500 – €4.000
– Vrijheid om nieuwe technieken uit te proberen
– Salaris naar ervaring
– Reiskosten vergoeding
– Full-time contract
– High-end werkstation
– Uitgebreide begeleiding / opleidings-mogelijkheden
– Werken aan een app die zelfs opa en oma gebruiken!

Nog steeds aan het lezen? Neem dan contact op met Benjamin (088 – 321 8 123 of 06 3986 3838) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Benjamin de Vries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Intelligence Specialist in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures