Vacature Ervaren Applicatie- en Informatiebeheerder - Utrecht

Utrecht

  • Fonds voor Cultuurparticipatie Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Het is een afwisselende functie met een uitgebreid takenpakket. In samenwerking met je directe collega draag je zorg voor de inrichting, beheer en het gebruik van de applicatie(s). De werkprocessen binnen het Fonds vertaal je naar een inrichting binnen de workflow-applicatie en projectendatabase AIMS. Vanuit functioneel beheer denk je (pro)actief mee over de juiste inrichting van de workflow. Je stelt procedures en gebruikershandleidingen op betreffende de applicatie en fungeert als interne en externe helpdesk op technisch gebied. Regelmatig houd je contact met de leverancier van onze clouddiensten over het stabiel in de lucht houden van onze digitale kantooromgeving en ook ben je een goede gesprekspartner voor de diverse belanghebbenden ( gebruikers, leverancier, ICT).

Je zorgt voor kennisuitwisseling met collega applicatiebeheerders bij andere fondsen. Ook ben je samen met je collega applicatie- en informatiebeheerder verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van onze informatiesystemen, stelt de rapportages op, analyseert de bestaande informatiesystemen, signaleert knelpunten daarin en geeft oplossingsrichtingen aan. Je voert de operationele werkzaamheden uit voor het digitaal informatiebeheer en je ondersteunt gebruikers bij het digitaal werken. Tenslotte zie je mede toe op back-up en beveiligingsprocedures.
 

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken een communicatieve systeemdenker die een teamplayer is, een kritische en analytische blik heeft, zelfstandig kan werken en goed weet om te gaan met een huis vol professionals. Verder ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op je vakgebied. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal drie jaar relevante en aantoonbare werkervaring als applicatie- en informatiebeheerder. Aantoonbare kennis van workflowsystemen en affiniteit met kantoorautomatisering is een vereiste, kennis van AIMS en HTML is een pré. Je bent communicatief vaardig in Nederlands en Engels en weet goed hoofd- en bijzaak van elkaar te scheiden.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Inclusiviteit
Wij willen een diverse en inclusieve organisatie zijn. Bij onze wervingsstrategie houden wij hier rekening mee. Als blijkt dat je een verrijking bent van onze personele samenstelling, dan zien we dat als meerwaarde.

Wat bieden wij?
Een afwisselende en uitdagende functie in een ambitieuze omgeving met fijne collega's met veel kennis. Leuke samenwerking binnen een klein en hecht team. Als jij onze nieuwe collega wordt, dan bieden we jou in eerste instantie een contract voor een jaar. Het salaris is conform schaal 9 BBRA
(€ 2824,00 – € 3990,00 bruto op basis van 36 uur) en we bieden je een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard krijg je de beschikking over een laptop en mobiele telefoon.

Meer info?
Wil je meer weten over de procedure, dan kun je contact opnemen met Keltoum El Ghamarti,
HR Professional, bereikbaar op 06-31112194 of [email protected] Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Mariska van den Heuvel, Applicatie- en informatiebeheerder, bereikbaar op 06-15427999 of [email protected]

Enthousiast?
Je kunt tot vrijdag 12 februari 2021 solliciteren via onze website (https://fonds-voor-cultuurparticipatie.homerun.co/applicatie-en-informatiebeheerder).
In week 8 en 9 van 2021 vinden de 1e online sollicitatiegesprekken plaats, in week 10 vindt een tweede ronde gesprekken plaats.

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Bekijk dan de verhalen van onze medewerkers op onze website.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als Rijkscultuurfonds van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) hebben we een opdracht gekregen: cultuur toegankelijk maken voor iedereen. Toegankelijkheid is van maatschappelijke waarde én is bovendien sleutel tot vernieuwing van het culturele landschap. Door ons te richten op cultuurparticipatie, immaterieel erfgoed en cultuuronderwijs, bevorderen we cultuur die uitnodigend en laagdrempelig is.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Allround ICT'er in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures