Vacature Test Automation Engineer detachering - Utrecht

Utrecht

Testing Professionals
 • Testing Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Spreekt het jou aan om als Test Automation Engineer te werken bij hét topbedrijf binnende Test Automation branche? Dit bedrijf onderscheidt zich namelijk van alle anderebedrijven in Nederland omdat het als enige bedrijf in Nederland zich 100% richt op Test Automation en uitsluitend werkt met de beste professionals binnen dit vakgebied!

Het bedrijf is op zoek naar gedreven Test Automation Engineers die zich onderscheiden vanandere Test Automation Engineers op het gebied van kennis. Het gaat dan met name omexperts op het gebied van Test Automation die het leuk vinden om binnen een jong bedrijf tewerken aan Agile projecten voor toonaangevende opdrachtgevers binnen een team waar decrème de la crème van je vakgenoten werkzaam zijn.

Belangrijk is dus dat je jezelf een ervaren software tester kan noemen met goedeautomation kennis. De opdrachten variëren; het kan zijn dat het gaat om het opzetten van Test Automation en deze vervolgens over te dragen. Het komt ook voor dat werknemersvolledig meedraaien binnen een scrum team dat werkt aan een groot en langdurend project.Deze afwisseling is gaaf en belangrijk om te weten is ook dat je zelf invloed hebt op hetproject waar je op zit. Het bedrijf is veel gevraagd en in samenspraak met jou wordt gekekennaar welke projecten ook bij jouw eigen ontwikkeltraject passen.

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met Test Automation;
 • Goed thuis in Test Automation tools op gebied van Frontend (Testcafe, WebdriverIO,Cucumber, Selenium), API Testing (Postman, SoapUI) en Mobile (Appium);
 • Ervaring met software ontwikkeling (bijvoorbeeld .NET, Java, Javascript, Python);
 • Ervaring met Agile/Scrum, JIRA beheertool, CI/CD is een pré;
 • Je beschikt over vloeiende Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid;
 • Communicatief vaardig, analytisch en nauwkeurig.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info

Naast een uitstekend salaris bieden ze je een aantal zeer aantrekkelijke secundairearbeidsvoorwaarden, welke onder andere bestaan uit:

 • Een zeer riante bonusregeling, gecombineerd met een zeer uitgebreid pakket aansecundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een leaseauto;
 • Een studiebudget en studietrip;
 • 26 vakantiedagen;
 • Een pensioenregeling.

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je komt te werken binnen een team van vakgenoten,waarbij samenwerken, kwaliteit en plezier voorop staat. Dit doe je in een inspirerendewerkomgeving waarin jouw eigen inbreng gewaardeerd en beloond wordt. 

Voor vragen en/of opmerkingen kan je ons altijd bellen op 020-82030755 of mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar we jou als senior Test Automation Engineer voor zoeken kenmerkt zich doorde hoge kwaliteit die geleverd wordt. Het gaat om een jong bedrijf waar ongeveer 18 mensen werkzaam zijn. Deze mensen vormen een hecht team van experts waar kwaliteit enprofessionaliteit voorop staat.

De lat ligt hoog wat betreft de mensen die aangenomen worden. Maar het zijn niet decertificaten waar het om draait. TMAP of ISTQB zijn wel een goede basis, maar waar het échtom draait is de praktijkervaring en de hands-on mentaliteit. Alle werknemers zijn dan ook upto date van de laatste kennis en ontwikkelingen op het gebied van testtools. Deze kenniswordt dan ook beloond naar waarde.

Het bedrijf werkt op detacheringsbasis. Het hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht en zezoeken de opdrachten zo dicht mogelijk bij huis. Opdrachten bevinden zich nooit verder daneen uur rijden van de woonplaats van de werknemer. De binding houden met het bedrijf isdan key. Juist die binding creëren is waarin het bedrijf uitblinkt. Dit maakt dat het bedrijf zichonderscheidt van andere bedrijven die werken op basis van detachering.

Het team staat continu met elkaar in verbinding. Naast de app-groep, teammeetings eninnovatiedagen worden er sociale activiteiten georganiseerd. Denk dan aan bowlen,escaperooms etc. Maar deze uitjes vallen nog binnen de ‘normale’ kaders. Het unieke aspectvan het bedrijf zit hem in het studiebudget waar vaak een mooie reis van gemaakt wordt inhet teken van het uitbreiden van de kennis. Binnenkort gaat het hele team bijvoorbeeld metz’n allen naar New York. Vorig jaar was de bestemming Chicago. Binnen dit bedrijf wordtuitmuntende vakkennis gecombineerd met gezelligheid.

lees meer

Contactpersoon Natalia Piszke
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Automation Engineer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures