Vacature Java Developer - Utrecht

Utrecht

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Complexe software bouwen voor duizenden gelijktijdige gebruikers. Dat is jouw ding. Er zit alleen wel één groot nadeel aan. Zodra het product staat, is de lol eraf. Dan wordt het passen op de zaak in plaats van bouwen aan de toekomst. En dat is zonde. Want jij kunt meer. Jij wilt voortdurend uitgedaagd worden, blijven leren. Nieuwe tools, nieuwe technieken, nieuwe problemen. Herkenbaar? Mooi, je hebt zojuist je nieuwe baan gevonden.

Mijn interesse is gewekt

Steeds meer bedrijven zien IT als onderdeel van hun core business, maar helaas merk je daar in de praktijk vaak weinig van. Het is immers ook niet makkelijk om voortdurend bij te blijven. Veel makkelijker is het om dat werk over te laten aan echte specialisten. Developers die niets anders doen dan vernieuwende oplossingen bouwen in complexe omgevingen voor talloze gelijktijdige gebruikers. Developers zoals jij.

Onze opdrachtgever is één van de drijvende krachten achter de digitale transformatie van de grootste bedrijven in Nederland. En niet alleen hier, maar ook internationaal staat het al tientallen jaren aan de top. Door zich uitsluitend te richten op de meest ingewikkelde en uitdagende projecten, zorgen ze ervoor dat ze niet alleen op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de techniek, maar ze ook daadwerkelijk kunnen toepassen. Want je leert door te doen. Of het nou gaat om het bouwen van een mobiele applicatie voor een groot transportbedrijf of een ML oplossing voor een toonaangevende verzekeraar. Wat de vraag ook is, zij hebben het antwoord. Of ze vinden het.

Klinkt gaaf, maar wat ga ik doen dan?

Als Java Developer ga je samen met je team aan de slag om een antwoord te vinden op de vraag van de klant. Wat die vraag ook is. Is het nieuw? Is het complex? Is het spannend? Dan ga jij er aan werken. Dat doe je voor enkele van de grootste bedrijven van Nederland. Voorbeeld nodig? Stel je voor dat een groot bouwbedrijf met duizenden medewerker een mobiele app wil ontwikkelen om projecten beter te managen, medewerkers te ondersteunen en tegelijkertijd inzicht te krijgen in de cijfers. Geen makkelijke opgave, dus hebben ze jou nodig. Samen met je team ga je aan de slag om het bedrijf te leren kennen en een passende oplossing te bouwen. Natuurlijk ligt jouw focus daarbij op het Java ecosysteem, maar wel alleen het nieuwste-van-het-nieuwste. Het doel is namelijk een duurzame oplossing. Robuust en stabiel. Zodat jij je weer kunt richten op de volgende klus.

Verdien ik er ook wat aan?

Uiteraard, en het is niet niks. Om te beginnen een basissalaris tussen €40.000 en €60.000 bruto per jaar en een waanzinnig pakket aan secundaire voorwaarden, waaronder een premievrij pensioen, laptop en een mobiliteitsvergoeding. Het dus aan jou de keuze of je een lease-auto wilt of liever met OV reist. En je weet zeker dat je er niet snel waar afscheid van hoeft te nemen, want je krijgt direct een vast contract. Om nog maar te zwijgen over de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Dus waar wacht je nog op? Klik op Apply en ga de uitdaging aan!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.333 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Jan Jellema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Utrecht