Vacature Talentvolle DevOps Engineer met liefde voor Puppet en Linux - Utrecht

Utrecht

Kaliber Interactive
 • Kaliber Interactive Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als DevOps Engineer van Kaliber gaat jouw hart sneller kloppen van automatiseren en configureren. Jij voelt je helemaal thuis in een hosting infrastructuur bestaande uit virtual machines op Ubuntu Server LTS, gemanaged door Puppet. Je weet hoe je een major version migratie van Puppet moet realiseren. Je vindt het leuk om te programmeren, omdat jij gelooft dat je beter kunt automatiseren dan documenteren. Je denkt met ons mee hoe we in de toekomst onze infrastructuur moeten beheren. 

Jij zorgt ervoor dat onze bestaande platformen goed blijven draaien. De oplossingen die wij hosten zijn vaak essentieel voor de dienstverlening van onze opdrachtgevers. Wij ontzorgen hen - en onszelf - door proactief onderhoud uit te voeren. In de praktijk resulteert dit in soepel werkende oplossingen met vrijwel geen downtime. Binnen het DevOps team werk je mee aan de strategische keuzes, zowel voor de korte als voor de lange termijn, die gaan over het uitvoeren en (door)ontwikkelen van onze diensten.
Veel taken pak je zelfstandig op, maar je moet ook zeker in teamverband kunnen werken. Met jouw team draag je namelijk de verantwoordelijkheid om onze gehele digitale infrastructuur veilig, stabiel en up-to-date te houden. Jij regelt backups, logs en andere verslaglegging, en zorgt dat alles netjes gedocumenteerd is. Daarnaast ondersteun je het development team met het bouwen en uitrollen van hun applicaties (voornamelijk Node.js en WordPress).
 

lees meer

Functie-eisen Dit vragen wij van jou....
 • Je neemt de verantwoordelijkheid voor een goed functionerend hosting- en netwerkomgeving (Ubuntu Server LTS & Puppet)
 • Je verzorgt backups van alle belangrijke data
 • Je zorgt voor up-to-date security & redundancy van alle belangrijke systemen
 • Je regelt security testing en patching
 • Je installeert en doet het onderhoud van cloud servers
 • Je automatiseert en documenteert de werkzaamheden
 • Je bent bekend met de verschillende onderdelen waaruit een hostingplatform bestaat, zoals HAProxy, Apache HTTP server, MySQL, ElasticSearch, Node.js, DNS, OpenSSL,Git
 • Je denkt mee over de toekomst van de diensten van Kaliber 
Het is helemaal mooi als je...
 • Ervaring hebt met programmeren
 • Ervaring hebt aan bureauzijde
 • Een eindeloze passie hebt voor digital
 • Jezelf niet al te serieus neemt, maar je vak wel

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Je werkplek is een grote interactieve speeltuin met werkbanken, 3D-printers, drones, buddha's, een skateramp, VR-brillen, nerf guns en een slimme bierkoelkast. Maar het leukst zijn je collega's: allemaal net zo gedreven als jij om mooi werk te maken. In de middag wandelen we een rondje en op vrijdagen drinken we samen een biertje.

Kaliber zit op een fantastische locatie in hartje Utrecht: de pas gerenoveerde broodjesfabriek 'De Lubro'. Verder werk je met fijne opdrachtgevers, ontvangt een marktconform salaris en natuurlijk pensioenopbouw. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen en élk jaar vrij op 5 mei. Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Daarom hebben we regelmatig een Freaky Friday: een hackathon onder werktijd waarbij iedereen de ruimte krijgt om te experimenteren en mooie dingen te maken. Dat doen we niet voor opdrachtgevers, maar voor onszelf. Ook gaan we graag naar FITC, TNW of NIMA Marketing Day en andere meetups. En samen met andere Utrechtse bureaus organiseren we The Kick.

*Op het moment werken we uiteraard veel thuis, maar in het post-corona-tijdperk is iedereen weer van harte welkom op het clubhuis. Gelukkig zien en spreken we elkaar tot die tijd bij de DayOn en de DayOff; ons online ritueel waarmee op de hoogte blijven van elkaars werk en een beetje lol maken samen. 

Solliciteer nu via: https://werkenbij.kaliber.net/talentvolle-devops-engineer-met-liefde-voor-puppet-en-linux/nl?utm_source=ictergezocht.nl&utm_medium=niche&utm_campaign=vacature%20devops%20engineer&utm_content=paid%20promotion. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Kaliber. Een digitaal bureau met een ijzersterke combinatie van strategie, creativiteit en technologie. We weten wat er kan, en vooral wat er werkt. In onze snel veranderende wereld maken we merken wegwijs. We bieden niet alleen een middel, maar juist de beste oplossing.

Wat wij maken, noemen we intensieve interactie. Dat gaat verder dan de grenzen van een scherm. We willen mensen iets laten voelen en hen aanzetten tot actie. Met de juiste boodschap op de juiste manier gebracht. Zo raken we mensen niet alleen in het hoofd, maar vooral in het hart.

Kaliber. Making sense for future proof brands.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!