Vacature Freelance Technisch Applicatie Specialist | Regio: Utrecht | Microsoft | IIS | Server 2012 / 2016 | PowerShell | SQL-Server | Security

Utrecht

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een directe eindklant van Layer ben ik per direct op zoek naar een Freelance Technisch Applicatie Specialist voor in de regio van Utrecht. Door de huidige ontwikkelingen in de wereld komen ze om in het werk en zijn ze op zoek naar directe ondersteuning. Samen met je collega’s ga je ervoor zorgen dat alle kwetsbaarheden en de applicatie worden verholpen. Deze applicaties draaien allemaal op Microsoft technologieën. Ben jij beschikbaar en heb je ook ervaring met security in een Microsoft omgeving? Neem dan direct contact met mij op via [email protected] of 020 – 23 86 984.


Eisen:

HBO/WO werk- en denkniveau
Werkervaring als technisch applicatie specialist
Specialist met Microsoft technologieën zoals IIS, Server, PowerShell en SQL-Server
Communicatief sterk


Aanbod:

Regio: Utrecht
Duur: 3 MND+
Start: ZSM
Uurtarief: io

lees meer

Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Security Specialist in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures