Vacature Test Automation Engineer | Freelance | Layer | Cypress - Utrecht

Utrecht

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een directe eindklant van Layer ben ik per direct op zoek naar een Test Automation Engineer. Binnen deze rol moet je de ambitie hebben om problemen op te lossen en altijd met groei en vooruitgang bezig te zijn. Hierdoor ga je aan de slag met de nieuwste technieken, tools en concepten. Aan jou de taak om met een leergierige werkhouding deze tools snel te leren gebruiken. Uiteindelijk leg jij de vertaalslag hiervan niet alleen naar Collega’s maar ook naar bekende bedrijven. Een stukje enthousiasme en de ‘wil’ om kennis overbrengen op een ander moet hierdoor wel in jou straatje passen!

Het is belangrijk dat je ervaring hebt met het opzetten van testautomatisering want hier zal je je voornamelijk mee bezig houden. Daarnaast is ervaring met Cypress van groot belang. Ben jij communicatief vaardig en wil jij kennis overbrengen op een ander? Ben jij deze persoon en ben je per direct beschikbaar? Neem dan direct contact met mij op via [email protected] of 020-2386984!

Eisen:

HBO/WO werk- en denkniveau
Specialist op het gebied van Testautomatisering
Kennis en ervaring in Cypress, Selenium, Angular en Cucumber
Communicatief en de ‘wil’ om kennis overbrengen naar de rest van het team
Per direct of op korte termijn beschikbaar

Aanbod:

Regio: Utrecht
Start: ZSM
Duur: 6 +
Uurtarief: io

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Automation Engineer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures