Vacature Functioneel beheerder HR-systemen - Utrecht

Utrecht

Slachtofferhulp Nederland
 • Slachtofferhulp Nederland
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Slachtofferhulp Nederland heeft voor haar locatie in Utrecht een vacature voor een

Functioneel beheerder HR-systemen

Over ons
Slachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf, verkeersongeval of calamiteit. Je kan bij ons terecht voor emotionele steun, hulp in het strafproces en ondersteuning bij het vergoed krijgen van schade. Met 940 vrijwilligers, 100 stagiairs en 500 betaalde medewerkers, helpen wij jaarlijks ruim 145.000 slachtoffers en nabestaanden persoonlijk. Via de website zijn er meer dan 280.000 diensten verleend. Samen helpen wij slachtoffers vandaag verder.

Wat ga je doen als Functioneel beheerder?
Vind jij het leuk om onderdeel te zijn van een organisatie die een belangrijke maatschappelijke functie vervult? Houd je van een organisatie waarin waarde wordt gehecht aan samenwerken, continu verbeteren en deskundigheid? En waar je uitgedaagd wordt om initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen? Dan zoeken we jou!

De laatste jaren is gewerkt aan het stroomlijnen van processen en het creëren van geautomatiseerde koppelingen tussen de HR-systemen en aanpalende systemen. Naast AFAS (sinds januari 2021 operationeel) maken we nu gebruik van Emply en TIM Enterprise. Als functioneel applicatiebeheerder ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling en het optimaal functioneren van deze HR-applicaties, met bijhorende koppelingen en processen. Je vertaalt wensen vanuit de organisatie naar functionele mogelijkheden en oplossingen en houdt daarbij rekening met de diverse belangen. Je begeleidt het proces van wijzigingen en releases, onderhoudt hiertoe actief contact met de leveranciers en je beheert de gebruikersdocumentatie. Je bent vraagbaak voor (2e lijns-) gebruikersvragen, lost incidenten en storingen op en je ontwikkelt en genereert bruikbare managementinformatie. Je bewaakt de betrouwbaarheid en integriteit van de data en voert hiertoe analyses uit. Je ziet toe op de naleving van de gemaakte SLA's. Ook neem je deel aan de Change Advisory Board en projecten ten behoeve van de (door)ontwikkeling van een BI-tool, IAM-oplossingen en de tijdregistratie- en het roosterprogramma. Je bent onderdeel van het HR/Payroll-team en werkt nauw samen met de functioneel beheerders van andere stafafdelingen.

lees meer

Functie-eisen Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding. Je hebt kennis van bedrijfskundige processen en ervaring met projectmatig werken en testmethodieken. Je hebt gewerkt als functioneel beheerder van AFAS. Je beschikt over analytische vaardigheden en bent een probleemoplosser. Je bent communicatief vaardig, gericht op samenwerken en klantgericht. Je staat stevig in je schoenen, neemt initiatieven en je voelt je verantwoordelijk voor het behalen van afgesproken resultaten.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan van maatschappelijk belang bij een betrokken organisatie. Met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
De cao Sociaal Werk is van toepassing. Je wordt ingeschaald in schaal 9 (maximaal € 4252). Daarnaast krijg je onder andere een:
 • Mobile telefoon
 • Chromebook
 • Individueel keuzebudget*
 • Individueel loopbaanbudget
 • NS-Business Card op basis van 2e klas
 • Contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar, met zicht op verlenging
* Hierdoor heb je de keuze om de 26 bovenwettelijke uren, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering om te zetten naar geld, scholing of vrije tijd.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Jacqueline Hissink, Hoofd HRM via of 06-40521989. De sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 3 en 4.

Solliciteren op de functie van Functioneel Beheerder
Heb je interesse in deze vacature? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton.
Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag behoort tot de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Functioneel Beheer, Functioneel Beheerder, IT Beheer, ICT Beheer, Applicatiebeheer, Applicatiebeheerder, HBO, vacature Utrecht, Slachtofferhulp

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures