Vacature Microsoft Specialist O365 - Utrecht

Utrecht

ASR Nederland N.V.
 • ASR Nederland N.V.
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Weet jij alles over Microsoft O365? En werk jij graag mee aan de meest optimale werkplek voor meer dan 4.000 collega’s? Dan is deze uitdagende rol van Microsoft Specialist O365 bij a.s.r iets voor jou!

a.s.r. heeft voor haar locatie in Utrecht een vacature voor een

Microsoft Specialist O365
   
Van security, gebruikersondersteuning tot ontwikkeling en nieuwe functionaliteiten: jij bent de specialist die alles weet van O365. Dat komt goed uit, want doordat het tijd- en plaatsonafhankelijk werken bij a.s.r. volledig doorgevoerd is, is het belangrijker dan ooit om efficiënte en veilige werkplek te hebben. Nu O365 volop in ontwikkeling is, werk je mee aan de werkplek van de toekomst. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met jouw team vol toegewijde collega’s waarvoor klanttevredenheid én veiligheid key zijn. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat onze 4.000 collega’s probleemloos aan het werk kunnen. Je staat dan ook altijd klaar om hen te helpen met hun O365 problemen. Weet jij als geen ander wat er speelt op het gebied van O365 en welke ontwikkelingen er zijn in de markt? Dan ben jij de O365 Specialist die a.s.r. kan meenemen in veranderingen en de nieuwste functionaliteiten!

Dit ga je doen als Microsoft Specialist O365
 • je bent verantwoordelijk voor een veilige O365 omgeving;
 • gebruikers ondersteun je bij oplossen van incidenten, problemen en changes tijdens hun (thuis)werkdag;
 • je bent verantwoordelijk voor security, ontwikkeling en nieuwe functionaliteiten op het gebied van O365;
 • je neemt mensen mee in nieuwe werkwijzen en systemen en gaat daarbij mogelijke discussies niet uit de weg;
 • management adviseer je over de ontwikkeling van de nieuwe toekomstige Azure cloud enabled werkplek.

lees meer

Functie-eisen
 • minstens 5 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als O365 administrator, beheerder of consultant, en een afgeronde IT hbo-opleiding;
 • ook ervaring in Powershell en Azure;
 • een flinke dosis overtuigingskracht en teamspirit en je bent oplossingsgericht;
 • een hands-on mentaliteit, je neemt graag initiatief en denkt in oplossingen;
 • kennis van termen als ATP, EOP, SPF, DMARC, DKIM, MFA, IRM, DLP en TLS.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Je versterkt het team O365 dat onderdeel is van Klantcontact- en Werkplekondersteuning. Het O365 team bestaat uit 5 collega’s met een grote ‘can do’ mentaliteit. Ook al werken we hard, we maken ook graag tijd voor wat plezier en delen onze passie voor de nieuwste digitale ontwikkelingen en updates. Als team staan we altijd voor elkaar klaar en we spreken elkaar minstens twee keer per week dankzij de stand-up meetings.

Lees meer over a.s.r.: https://www.werkenbijasr.nl/over-asr

Dit bieden we je
 • een grote mate van flexibiliteit: je kunt grotendeels zelf bepalen hoe jij je tijd en je werk indeelt;
 • bruto € 3.200,- tot € 4.600,- op basis van 38 uur per week;
 • een uitstekende collectieve pensioenregeling en een vaste 13e maand;
 • als duurzaamste verzekeraar en Beste Werkgever (https://www.werkenbijasr.nl/over-asr/beste-werkgever) doen we er alles aan om een fijne werkomgeving te creëren waar iedereen zich thuis voelt;
 • lees meer over wat jij van ons kan verwachten: https://www.werkenbijasr.nl/over-asr/wat-bieden-we-jou.
Wie zijn wij?
a.s.r. hoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. Wij staan genoteerd aan Euronext Amsterdam en zijn opgenomen in de AEX. Via onze merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Loyalis bieden we producten en diensten aan op het gebied van verzekeren, pensioenen en hypotheken voor consumenten en MKB. Daarnaast zijn we actief als vermogensbeheerder en belegger via a.s.r. real estate en a.s.r. vermogensbeheer. Duurzaam ondernemen is voor ons vanzelfsprekend: als verzekeraar, belegger, werkgever én betrokken deelnemer aan de samenleving zoeken we steeds naar een goede balans tussen mens, maatschappij en milieu. Bij a.s.r. werken ruim 4000 medewerkers.

Solliciteer op deze IT vacature
Enthousiast geworden? Reageer via de sollicitatiebutton. Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken. We staan voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, wat je gender, leeftijd of geaardheid is en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt. Voor ons tellen alleen je kwaliteiten. Daarom vinden we het prima als jij in jouw cv geen geboortedatum en geboorteplaats opneemt.

Neem bij vragen contact op Juliet David (recruiter): 06-22608876 / [email protected]

Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om de eed of belofte af te leggen. Hiermee committeer je je aan onze gedragsregels. Medewerkers in de financiële sector zijn verplicht om een eed of belofte af te leggen.

Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure vragen wij je een online assessment te doen. Alle informatie hierover ontvang je van Juliet.

Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie door werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureaus wordt daarom niet op prijs gesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Microsoft BI Specialist in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures