Vacature Netwerk – en hosting consultant gezocht! - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij de expert die ingeschakeld kan worden als het voor anderen te complex wordt? Dan ben ik op zoek naar jou!

In deze veelzijdige functie word jij ingeschakeld om te werken aan complexe omgevingen, zo zul je aan de slag met de netwerken van het datacenter of een hostingomgeving. In deze functie kom je een team van 10 man versterken, waarbij jullie nauw schakelen met de beheerders, projectmanagers en andere consultants. Samen zorgen jullie ervoor dat de opdrachtgever een goede infrastructuur heeft en brengen jullie projecten tot een goed einde. Je werkt in deze functie zowel op kantoor als vanuit huis, waarbij er regelmatig met je collega’s wordt overlegd. Jullie maken gebruik van elkaars expertise en zorgen voor innovatieve oplossingen. Als consultant ben je communicatief vaardig en weet je klanten goed mee te nemen in jullie denkwijze en visie. Je bent eerlijk naar de klanten over de mogelijkheden en onmogelijkheden in de uitgesproken wensen, en adviseert over de best passende oplossingen. Je kunt goed verwoorden wat nodig is, waarom het nodig is en neemt alle betrokkenen mee in de projecten. Om je klanten zo goed mogelijk te helpen, blijf je natuurlijk ook bij in alle ontwikkelingen in je vakgebied. Je krijgt van jouw werkgever uiteraard ook alle tijd om nieuwe technieken te leren en eigen te maken. Zo krijg je volop scholingsmogelijkheden en een ruim aantal studiedagen.

lees meer

Functie-eisen

Jij hebt onder andere:
– een afgeronde opleiding in ICT;
– vanaf vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie;
– je hebt goede ervaring met Cisco en Fortinet, bij voorkeur ben je ook gecertificeerd;
– je bent communicatief vaardig en kunt goed werken in teamverband.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket waarin zowel de primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Zo ontvang je een goed salaris, veel ruimte en vrije tijd om te studeren, de mogelijkheid om met innovatieve technieken te werken en mee te groeien met het bedrijf.

Interesse? Solliciteer dan door je cv en motivatie naar [email protected] te sturen.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Denise Zwarts of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is momenteel op zoek naar een ervaren specialist op het gebied van netwerken en hosting. Je komt hier te werken bij een ICT-dienstverlener die wordt ingeschakeld als de vraagstukken zo complex worden dat de klanten er niet meer uitkomen zonder jouw expertise. Ben jij de redder in nood, zie jij altijd een oplossing en weet jij je klanten mee te nemen in jouw advies? Lees dan snel verder en solliciteer!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!