Vacature Inhouse Academische Java ontwikkelaar zorgsector - Utrecht

Utrecht

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe hoogstaande technische uitdaging? Draag jij graag je steentje bij aan de zorg en ben jij een echte techneut? Vind je daarnaast veel geld verdienen niet erg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Door de sterke groei en vraag naar het product zijn ze bij het team Applicatie Development momenteel op zoek naar een échte en ambitieuze ontwikkelaar. Aangezien je hier op hoog niveau zult werken is een academische achtergrond vereist. Bij onze klant zal je gaan werken aan het verder integreren, ontwerpen en bouwen van het ICT platform. Waarbij er ook sprake zal zijn van een stukje beheer van de software. Daarnaast ben je bezig met het leveren van een actieve bijdrage aan zowel het versnellen van de interne groei van de organisatie, maar ook het realiseren van de doelstellingen van de klanten van deze organisatie.

Als ontwikkelaar kom je terecht op de IT afdeling dat uit verschillende teams bestaat. Het development team is ongeveer 7 man groot en de volledige IT afdeling zo’n 35 tot 40 man. Naast developers zul je ook veel samenwerken met Data specialisten en IT Consultants. Binnen het bedrijf hangt een hele open, informele sfeer en er is totaal geen sprake van hiërarchie. De gemiddelde leeftijd is rond de 34 jaar. Op de werkvloer krijg je volop begeleiding, maar daarnaast wordt ook van jou verwacht dat je het leuk vind om zelf op onderzoek uit te gaan. Mocht je behoefte hebben aan een bepaalde cursus dan is dit geen enkel probleem. Er zijn namelijk ontzettend veel opleidingsmogelijkheden, al moet je hierin wel zelf het infinitief nemen door dit aan te kaarten. Daarnaast wordt van jou verwacht dat je op hoog niveau kunt werken en daarnaast een hoge mate van zelfstandigheid hebt. Ook is het van het van belang dat je academische vaardigheden ver zijn ontwikkeld.

Bij deze klant ga jij jezelf bezig houden met de 3e-lijn support voor beheer en ben je verantwoordelijk voor het toepassen van de applicatie bij de klanten. Op deze manier ben jij dus ook iemand die direct contact heeft met, zowel je klanten, als de collega’s die je helpen bij het uitvoeren van de job. Jij, maar ook je collega’s, zijn dan ook gespecialiseerd in bedrijfsadvisering en data verwerking.

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde academische (Master) opleiding richting informatica zoals: Kunstmatige Intelligentie of Elektrotechniek;
 • Ervaring met Object Oriented (OO) programmeren en Agile werken;
 • Ervaring met Java en verwante technologieën;
 • Daarnaast helpt het je als je kennis hebt van o.a. SQL, CSS, Javascript, Lucene, HTML, Maven, Jenkins, Git en Continuous Dilvery;
 • Ervaring met het testen van software;
 • Zeer sterke analytische skills en de vaardigheid om abstracte wensen om te zetten in werkende oplossingen;
 • Goede sociale vaardigheden en daarnaast ook zelfstandig kunnen werken.

lees meer

Overige info
 • Een bovengemiddeld instapsalaris met voldoende groeipotentieel;
 • Standaard 24 vakantiedagen waar je er nog 4 kunt bijverdienen (totaal 28);
 • Een zeer goede reiskosten vergoeding en NS Businesscard;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Volop mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Volop doorgroeimogelijkheden in zowel de breedte als de diepte;
 • Leuke (maandelijkse) uitjes en een hecht team waar je aan een product werkt dat echt iets toevoegt aan de maatschappij;
 • Tot slot, beginnen met een jaarcontract!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, [email protected] of bellen naar 020 – 8203 666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is gevestigd in het centrum van Utrecht en is marktleider op het gebied van operationele risico beheersing voor de zorg. Hun software maakt het mogelijk om dagelijks een audit te houden, waardoor je als instelling zijnde precies weet waar je staat. Dit bleek een gat in de markt te zijn! De vele voordelen van deze software heeft een hoge ROI als gevolg. Hierdoor maken veel zorginstelling inmiddels gebruik van de applicatie van onze klant. Je kunt naast ziekenhuizen en verpleeghuizen hierbij ook denken aan de gehandicapten- en geestelijke gezondheidszorg.

Ook buiten het werk om wordt er veel geregeld. Jaarlijks zijn er rond de 10 bedrijfsuitjes en ook per team worden er activiteiten georganiseerd. Je kunt hierbij denken aan: etentjes, sporttoernooi, bowlen of karten. Dit alles is natuurlijk geheel vrijblijvend en geen verplichting. Als Java developer zul jij je bezig houden met het verder uitbouwen van de applicatie waar hun dienstverlening op draait. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van deze applicatie en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Dit alles wordt gebouwd in Java (+verwante technologieën), SQL, CSS en HTML.

Tot slot zijn de arbeidsvoorwaarden meer dan uitstekend. Naast een bovengemiddeld instapsalaris krijg je 24 vakantiedagen en kun je er nog 4 bijverdienen indien je niet ziek bent. Ook krijg je een laptop en telefoon van de zaak en hebben ze een zeer goede reiskostenvergoeding. Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een persoonlijke bonusregeling. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

lees meer

Contactpersoon Roy Out
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures CTO in Utrecht