Vacature Technisch Beheerder IAM - Utrecht

Utrecht

Yacht
  • Yacht
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Freelance
  • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Hogeschool Utrecht zoekt jou Technisch Beheerder IAM! Om samen met je team Identity and Access Management (IAM) te zorgen voor een continu goed werkende virtuele werkomgeving.

Het team IAM is verantwoordelijk voor het technisch en functioneel beheer van het Identity and Access Management (IAM). Als Technisch Beheerder zorg jij voor een snelle én veilige toegangsverlening tot de (digitale) diensten van de Hogeschool Utrecht. Op die manier kunnen student, docent, onderzoeker en medewerker makkelijk (samen-)werken. 

In tweewekelijkse sprints werk je samen met je team IAM aan het beheren, refinen, testen en implementeren van de producten binnen het IAM domein. Je onderhoudt het contact met de interne stakeholders voor afstemming over de geleverde oplossing. En adviseert de Product Owner proactief over mogelijke technische verbeteringen aan de beheeromgeving. Alles om de gebruiker de beste oplossing te bieden. Omdat zij jouw expertise graag breed inzetten, bied jij ook tweede- en derdelijns ondersteuning aan de helpdesk.

Het is een rol waaraan je zelfstandig invulling kunt geven en die je veel mogelijkheden biedt! Doordat het team het eigen werk kan organiseren en beheren, hebben jullie invloed hebben op je eigen werkbelasting.

lees meer

Functie-eisen

Jij hebt een IT gerelateerde HBO of academische opleiding afgerond of een MBO-diploma en ruime werkervaring in IT. En stuur in elk geval je CV wanneer je:

  • Ervaring hebt opgedaan met de inzet, beheren en implementeren van Active Directory, ADFS en Azure AD.
  • Ervaring met One Identity zou mooi meegenomen zijn!
  • Kennis en ervaring met IAM-processen (join, work, leave), RBAC, provisioning en federation;
  • Kennis van authenticatieprocessen en architecturen;
  • Sterke affiniteit hebt met IT-security.

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een opdracht voor 32-40 uur per week tot april 2022, waarbij we het liefst zo snel mogelijk van start gaan. De opdracht kan via een dienstverband bij YACHT uitgevoerd worden, maar ook ZZP nodigen we uit om te reageren.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Hogeschool Utrecht (HU) begeleidt studenten en professionals. Zo’n 35.000 studenten volgen onze opleidingen, in Utrecht en Amersfoort. We zijn een lerende organisatie. Daarmee bedoelen we dat we het leren van studenten en medewerkers faciliteren én dat we van onze medewerkers verwachten dat ze willen blijven leren. Goede onderlinge samenwerking staat bij ons voorop. We halen er met elkaar uit, wat er in zit. Met hoogwaardig onderwijs en onderzoek werken we aan innovatie en professionalisering van de beroepspraktijk en aan de persoonlijke ontwikkeling van talent. Daarmee dragen we bij aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van een open, rechtvaardige en duurzame samenleving.

De HU leidt gemotiveerde studenten op van 17 tot 67 jaar. Het gaat dus niet alleen om instromers op de arbeidsmarkt, maar ook om mensen die al werken en hun kennis en vaardigheden willen actualiseren, verbreden of verdiepen. De maatschappij heeft immers behoefte aan professionals die zich blijven(d) scholen. We hebben een breed opleidingsaanbod dat vrijwel alle (beroeps)sectoren bestrijkt en zijn één van de grootste aanbieders van post-initieel onderwijs en masterstudies.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures DevOps Engineer in Utrecht