Vacature Support Engineer (1e en 2e lijns) - Utrecht

Utrecht

Jelling IT Professionals BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Support Engineer (1e en 2e lijns) - Functie omschrijving

Werk jij het beste in een klein en betrokken team? Ben jij op zoek naar een bedrijf waar jij het verschil kan maken als Support Engineer en niet alleen aan de slag mag met 1e lijns, maar ook met de ingewikkelde incidenten? Dan hebben wij iets voor jou!

Voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een Support Engineer met 1 of 2 jaar relevante werkervaring (stages tellen helaas niet mee). Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Alle vragen op het gebied van IT komen bij jou terecht. Jij bepaalt vervolgens of je het incident zelf kan oplossen of dat je hulp nodig hebt van de meer ervaren IT beheerders. Je krijgt kortom veel vrijheid en zelfstandigheid in de uitvoering van je werk.


Support Engineer (1e en 2e lijns) - Bedrijfsprofiel
Het betreft een ICT dienstverlener in de omgeving van Utrecht die zich naast ICT ook op telefonie en internet richten. Ze maken onderdeel uit van een grote holding, waardoor ze veel financiële zekerheid kunnen bieden. Collega's gaan op een informele manier met elkaar om en werken samen aan de beste oplossing voor hun klanten. In de lunchpauze poolen ze regelmatig met elkaar of spelen ze een potje tafeltennis. Het is een jong team dat inmiddels uit zes IT'ers bestaat. Ze werken op een fijne manier met elkaar samen en zullen er alles aan doen om je te betrekken in het team en je op een goede manier te begeleiden.

Support Engineer (1e en 2e lijns) - Salarisindicatie
Ze bieden een uitstekend salaris tussen de €2200 en €2700 (afhankelijk van je kennis en ervaring). Ook een leaseauto is bespreekbaar!

Support Engineer (1e en 2e lijns) - Functie eisen

De Support Engineer die wij zoeken:

  • Heeft een MBO niveau 4 ICT opleiding afgerond;
  • Heeft 1-2 jaar gewerkt als Support Engineer (stages tellen niet mee);
  • Heeft een uitstekende kennis van de diverse Microsoft producten;
  • Kan uitstekend zelfstandig werken, maar is daarnaast ook een echte teamplayer;
  • Is ondernemend ingesteld en klantgericht.

Ben jij de Support Engineer die wij zoeken? Solliciteer vandaag nog!

Jelling is gespecialiseerd in vacatures voor Support Engineers.
Kijk voor meer informatie en vacatures op www.jelling.nl en https://www.jelling.nl/vacatures-helpdesk-en-support

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 2.700 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor IT'ers en beschikt altijd over een aantrekkelijk aanbod van IT-vacatures.

Of je nu een vaste baan zoekt of op detacheringsbasis een kijkje wilt nemen in de keuken van verschillende bedrijven: wij hebben altijd een vacature die bij je past.

Als talentvol IT'er brengen we je snel in contact met interessante werkgevers en vacatures. Jouw wensen, ambities en mogelijkheden staan voorop, waardoor je verzekerd bent van een perfecte match.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Utrecht