Vacature Junior Servicedesk Medewerker - Utrecht

Utrecht

Brunel Nederland B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Bij Rabobank gebruiken plusminus 40.000 collega’s dagelijk diverse systemen. Dat gaat vaak goed, maar soms weleens mis. En als het misgaat… dan bellen of chatten ze jou via hun eigen chatrobot! Hoe vet is dat?

Als Junior IT Support Engineer vind jij een oplossing voor elk IT-probleem. Zo maak jij van technisch support iets onbezorgds! Bij Rabobank kom jij in een Cross Channel & Multi-skilled-omgeving terecht. Daar sleep jij jouw gebruikers door al hun problemen heen. Je beantwoordt uiteenlopende IT-vragen in alle soorten en maten. Jouw doel? Ervoor zorgen dat zowel Nederlandse – als Europese gebruikers zorgeloos hun werk uitvoeren. Met behulp van Remote los jij gelukkig de meest complexe problemen op. Dankzij Active Directory voer je password resets uit. Waar nodig zet je incidenten van hoge kwaliteit door naar de oplosgroep. Hoe vet is dat?

Daarnaast speel je een belangrijke rol in de verschuiving van live naar online contact. Jij laat het verschil zien door vanuit het LEAN gedachtegoed met verbeterinitiatieven aan de slag te gaan. Kortom, ondernemerschap is een essentiele vaardigheid. Tevens wil jij iedere dag het verschil maken voor jouw collega’s. Jij denkt hierbij mee over oplossingen voor terugkerende vragen.

Voor jou is het dé manier om te laten zien wat je kunt. Als IT’er bij Rabobank bouw je in no time een enorm netwerk op. Genoeg kansen om voor jou om jouw skills met hen te delen, bijvoorbeeld voor een mogelijke volgende stap...

lees meer

Functie-eisen
  • Beschikt over minimaal aantoonbaar mbo niveau 4 werk- en denkniveau, bij voorkeur in de IT;
  • Je bent 36 uur per week beschikbaar;
  • Dienstverlenende instelling, inlevingsvermogen, sociaal en stressbestendig;
  • Affiniteit met IT;
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift in Nederlands & Engels;
  • Eerdere ervaring in servicedesk is een pre;

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Utrecht