Vacature PHP Developer - Utrecht

Utrecht

Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij graag deel uitmaken van HET bedrijf in de nieuwste vervoersoplossingen voor Nederland? Lees dan snel verder…

Je werkt als Medior/Senior PHP developer samen met een aantal grote toonaangevende Nederlandse bedrijven. Het team bestaat uit verschillende data-analisten, testers en developers die werkzaam zijn in een gemotiveerd agile team via continuous integration. Je werkt samen met het team aan een nieuw product, waarbij klanten afhankelijk zijn van jouw technische oplossingen. Je speelt in op toekomstige ontwikkelingen binnen de markt die meerwaarde creëren voor de organisatie. Jij bekijkt alles vanuit een bril met twee ‘’toekomstglazen?’’.  


Wat wordt er van jou verwacht als PHP Developer?:
  • Brede kennis van PHP en kennis van Laravel;
  • Ervaring met PHPUnit, REST, GraphQL, Docker en Kubernetes;
  • Ervaring met Horizon en Eloquent is een pre;
  • Je houdt van complexe problemen, neemt initiatief, bent creatief, denkt graag mee en vindt het leuk jouw klanten en collega’s te laten zien hoe iets beter kan;
  • Je hebt al meerdere jaren professionele software ontwikkeld en weet dat programmeren meer is dan alleen code schrijven.  
Wat krijg je ervoor terug?
  • Toplocatie in het centrum van Amersfoort en goed te bereiken met het OV;
  • Flexibele werktijden en zodra het weer kan een heerlijke lunch;
  • Veel ruimte voor eigen ontwikkeling en de hardware die je daarbij nodig hebt;
  • Een goed salaris met volledige reiskostenvergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, premievrij pensioen, doorgroei- en studiemogelijkheden).

Solliciteer snel en grijp je kans om je aan te sluiten bij deze geweldige organisatie!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Utrecht