Vacature Innovator, smart products Inhouse Data Science - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat hier als Data Scientist samen met je collega's werken aan de verscheidene producten die hier al reeds zijn gecreëerd en tevens vinden wij het ge-wel-dig als je met vernieuwde concepten/ideeën komt die wij samen gaan uitwerken. Momenteel doen wij 5 keer per jaar een R&D pilot waarbij wij wat meer futuristisch bezig zijn en kijken naar de schaalbaarheid. Aangezien wij met Realtime Data werken en verschillende producten te bieden hebben hebben wij een Dataplatform met Data Science (econometrische) modellen. Wij werken Business to Business maar houden zeer zeker de consument als leidraad.

We werken dus een aantal keer per jaar aan pilots en hier ga je dan ook met Imagerecognition aan de slag (ComputerVision Engineering), Datamining, NLP, Machine Learning, Cloud en Deep Learning. 

De modellen die wij hebben gebouwd hebben een betrouwbaarheid ratio van boven 96% en dit is ontzettend waardevol voor ons. Wij willen graag een Data Scientist die een stuk toevoegt aan de huidige setting van collegae en tevens graag nieuwe dingen bijleert! We werken veel met machine learning technieken en zoeken iemand die ons hierin komt versterken.

We hebben hier momenteel 15 knappe knoppen zitten die stuk voor stuk erg goed zijn binnen Data Science, Modelleren en een stukje Data Engineering. Wij vinden het belangrijk dat je goed kan samenwerken met je collega's maar vinden het daarnaast ook belangrijk dat je dingen afzonderlijk kan aanpakken. Je gaat als Data Scientist werken met verschillende Databronnen en werkt met een prachtig geavanceerd Database om uiteindelijk zinvolle informatie uit deze berg met data te genereren! 

Ondanks dat het hier gaat om een interne (inhouse) functie is het belangrijk om te weten dat het hebben van goede communicatie skills erg belangrijk is aangezien je veel schakelt met je collega's en met de klanten. Als je gaat sparren met een klant is het belangrijk dat je de juiste vragen stelt en doorvraagt om zo te kijken waar de behoeften echt liggen zodat je hiermee wellicht weer nieuwe Data Science modellen kan maken. 

lees meer

Functie-eisen

- Een afgeronde WO opleiding in de richting Wiskunde/Statistiek, Natuurkunde en/of Computer Science;
- There is no I in Team! We zoeken een teamspeler die graag vernieuwend bezig is;
- Minimaal 2 jaar ervaring als Data modelleur, Engineer of Scientist (pré is 3 jaar);
- Verstand van en ervaring met Python en SQL;
- Wanneer je ervaring hebt met Cloud technologieën en Machine Learning is dat zeer gewenst;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Oog voor detail en bent analytisch ingesteld;
- Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.500 - € 5.500 p/m
Overige info Arbeidsvoorwaarden

- Een stevig salaris: € 4.500 - €5.500 voor een Medior en € 6.000+ voor een Senior;
- 13de maand;
- Goede pensioenregeling;
- Laptop van de zaak;
- Goede doorgroeimogelijkheden;
- Een hele toffe functie in een hecht team;
- Nog meer!

Wil je nog aanvullende informatie, of direct solliciteren? Neem dan contact op met Farid van Mastbergen via 0652501982 of [email protected]!


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

We bestaan nu al ruimschoots 10 jaar en zitten in een prachtig pand aan een mooie weg. We zijn erg innovatief en  behouden al meer dan 10 jaar een soort start-up cultuur binnen research en development van onze producten. Deze organisatie houdt zich echt alleen bezig met Data Science en maakt daarmee een groot verschil met menig andere organisaties. Daar waar je vaak bij andere organisaties 60% bezig bent met Data Science en Predictive/ML modellen bouwen/verbeteren, ben je hier 100% bezig als Data Scientist!
We tellen nu 15FTE en werken aan nieuwe producten die ervoor zorgen dat bepaalde branches zich beter kunnen doorontwikkelen en werken dan ook samen met de bancaire & verzekeringsbranche de informatieproducten met een betrouwbaarheid van minimaal 97% te krijgen en houden. We werken dan ook samen met verschillende strategische en wetenschappelijke partners!

Met uitgebreide kennis, ervaring en netwerk zijn wij voortdurend op zoek naar manieren om innovatieve digitale informatieproducten te ontwikkelen middels Data Science. Aangezien wij met branches samenwerken die een grote 'Need' hebben aangaande actuele Data Science Analyses werken we met realtime data (actuele gegevensbronnen) om zo realistisch mogelijke analyses te voorzien! Hiermee maken wij het verschil.

Ben jij op zoek naar de 2de + stap in je carrière als Data Scientist en zoek je naar een organisatie waar je innovatief bezig mag zijn als Data Scientist? Dan verzoek ik je snel te reageren op deze openstaande vacature!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Scientist in Utrecht