Vacature Managing Consultant Software .NET ZUID - Utrecht

Utrecht

Brunel Nederland B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het is een ambitieuze doelstelling, maar wel eentje waar je graag je tanden in zet: samen met de consultants die je aanstuurt, weet je de Software .NET dienstverlening uit te bouwen bij zowel bestaande als nieuwe business. Je hebt veel affiniteit met .NET Software en vindt het leuk om je de komende jaren verder te ontwikkelen in dit vakgebied zodat je zelf een echte gesprekspartner wordt op gebied van .NET Software met als ultieme stap doorgroeien naar Software .NET Community Lead. Je doorziet haarfijn de Software .NET Filosofie en met je enthousiasme maak je je omgeving ook enthousiast hierover.

Je visie, overtuigingskracht en ondernemerschap komen terug in je salesplan voor 2021. Als managing consultant ben je commercieel eindverantwoordelijk, dus een goede band met je team en de specialisten is voor jou essentieel. Dat houdt in dat je het beste uit je consultants weet te halen, en dat je naast coachen en leidinggeven ook je eigen salesactiviteiten ontplooit.

Goed voorbeeld doet volgen, dus je verdiept je in de operatie en motiveert je collega’s om hun doelstellingen na te jagen. Geen groter succes dan gezamenlijk succes! Krijg jij energie van een baan waarin je de vrijheid hebt om te ondernemen? Weet jij wat het is om vooruit te denken en heb je ideeën over marketingacties die effect hebben? Brunel geeft je de ruimte!

lees meer

Functie-eisen

Over jou

  • Afgeronde economische, commerciële of bedrijfskundige opleiding;
  • Sterke affiniteit met (.NET) Software;
  • 5 tot 8 jaar relevante werkervaring in de arbeidsbemiddeling;
  • Bij voorkeur ervaring met het aansturen/coachen van een salesteam;
  • Stevige persoonlijkheid met een gezonde salesdrive;
  • Bereid om business uit te bouwen;
  • In staat om specialisten en klanten te enthousiasmeren voor Brunel en de .NET Software community;
  • Netwerk van Software (.NET) specialisten;
  • Kennis van organisatieverandering is een pre;
  • Bijdragen willen leveren aan groei en succes van de .NET Software Community.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Contactpersoon Cees Bouman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Consultant in Utrecht