Vacature Projectleider ICT - Zorginstelling - Utrecht

Utrecht

Maandag Interim Professionals B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Over de functie

Met het verder toenemen van de digitalisering van de zorg speelt ICT een steeds grotere rol. Als projectleider stuur je de ICT-(deel)projecten aan. De projecten maken onderdeel uit van complexe veranderingsprogramma’s en hebben grote impact op de bedrijfsvoering en de marktpositie van het ziekenhuis. Je bewaakt en stuurt de uitvoerende taken en activiteiten van de projecten binnen de afgesproken doorlooptijd, het budget en de omvang (scope). Je wordt aangestuurd door het afdelingshoofd Informatie- en Projectmanagement en rapporteert en legt verantwoording af aan deze manager. Daarnaast werk je nauw samen met de informatiemanagers en met de projectleiders van de afdeling KV&I (kwaliteit, veiligheid & innovatie).


Functie eisen
  • Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau;
  • Tevens beschik je over kennis van en minimaal 3 jaar ervaring met projectmanagement in het ICT-vakgebied;
  • Je hebt ruime kennis van verschillende projectmethodieken en ook kennis en inzicht in tactische en strategische processen binnen het ziekenhuis; 
  • Je hebt een grote affiniteit met en betrokkenheid bij zorgprocessen, gedegen ICT-kennis en je onderschrijft het belang van ICT om tot een goede kwaliteit van dienstverlening te komen;
  • Visie, organisatiesensitiviteit, besluitvaardigheid, resultaat- en servicegerichtheid zijn je kerncompetenties;
  • Je kunt goed onderhandelen en bent in staat om belangentegenstellingen te overbruggen;
  • Je hebt goede leidinggevende kwaliteiten, werkt zelfstandig en bent voor je collega’s en medewerkers een enthousiaste, humorvolle coach en teamplayer.
Over het bedrijf

Je zou in deze functie gedetacheerd worden door Maandag®.

Detacheren, wat is dat nou precies? Je bent in dienst van Maandag®, maar voert opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Dat kan variëren van meewerken aan projecten of het invullen van een ‘vaste’ plek bij langdurig ziekte of een piek in de werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent in jouw werk en dat betekent dat we jouw ervaringen en wensen afstemmen met de wensen van de opdrachtgever. Op die manier doen wij er alles aan om jou en de opdrachtgever gelukkig te maken. Detacheren noemen wij ook wel ‘flexibele zekerheid’. Flexibele opdrachten, maar zekerheid door vaste arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in deze vacature of wil je wat meer informatie? Solliciteer dan direct of neem contact met mij op. Het eerste kan via de onderstaande button en voor de tweede kun je mij een mail sturen naar: [email protected] of natuurlijk even bellen naar: 06 2226 4018.


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag.

Professionals bij Maandag® hebben talent. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 1.500 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectleider ICT in Utrecht