Vacature Adviseur informatiebeheer - Friesland - Utrecht

Utrecht

Maandag Interim Professionals B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Over de functie

Deze gemeente in Friesland groeit toe naar een volledig digitale organisatie. Hoewel ze voor een deel al digitaal werken, archiveren ze momenteel nog zowel op papier als digitaal. Als adviseur krijg je de taak om deze transitie naar digitaal te begeleiden en hiervoor hetinformatiebeheer mee in te richten, op alle afdelingen. Je bent de specialist op het gebied van beheer en ontsluiting van (digitale) informatie, en hoe je dat het beste in de werkprocessen kunt inrichten.

Je overlegt en werkt intensief samen met de informatiebeheerders, waarbij de informatievraag van de organisatie vertaald wordt naar passende oplossingen en archieftaken uitgevoerd worden. Je ontwikkelt werkwijzen en maakt instructies voor collega’s over de wijze van archiveren. Je controleert hierop en initieert verbeteringen. Je signaleert proactief knelpunten in het informatie- en archiefbeheer en voert noodzakelijke verbeteringen in. Daarnaast ben je sparringpartner voor de collega’s op het gebied van informatiebeheer en archief.

Taken:

  • Je ondersteunt en adviseert de gebruikersorganisatie over digitaal en zaakgericht werken;
  • Je beoordeelt de selectie-, bewaar- en overbrengingstermijnen en zorgt samen met collega’s voor de uitvoering hiervan;
  • Samenwerking met onder andere de (sr) adviseurs informatiebeheer, adviseurs informatiemanagement over inrichting van werkprocessen in de diverse afdelingen op gebied van archivering.
Functie eisen

Als adviseur informatiebeheer weet je het belang van informatiebeheer op een enthousiaste manier uit te dragen.

Wij zoeken iemand met:

  • Een afgeronde Hbo-opleiding of vergelijkbaar werk- en denkniveau, aangevuld met voldoende vakgerichte opleidingen op het gebied van van archief- en informatiemanagement;
  • Meer dan 3 jaar werkervaring met een functie in het vakgebied informatiemanagement;
  • Werkervaring met een DMS-/zaaksystemen bij voorkeur Decos Join;
  • Ervaring met digitaal archiveren en digitaal- en zaakgericht werken;
  • Kennis van wet- en regelgeving op het vakgebied van (digitale) documentaire informatievoorziening en/of informatiemanagement;
  • Iemand die klantgericht, communicatief vaardig en zelfstandig is.

De opdrachtgever zoekt iemand die kennis kan vertalen naar werkprocessen, goed kan samenwerken met de vak afdelingen, maar ook het werk in zijn eigen team goed kan plannen en organiseren.


Over het bedrijf

Je wordt in deze functie gedetacheerd door Maandag®.

Detacheren, wat is dat nou precies? Je bent in dienst van Maandag®, maar voert opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Dat kan variëren van meewerken aan projecten of het invullen van een ‘vaste’ plek bij langdurig ziekte of een piek in de werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent in jouw werk en dat betekent dat we jouw ervaringen en wensen afstemmen met de wensen van de opdrachtgever. Op die manier doen wij er alles aan om jou en de opdrachtgever gelukkig te maken. Detacheren noemen wij ook wel ‘flexibele zekerheid’. Flexibele opdrachten, maar zekerheid door vaste arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in deze vacature of wil je wat meer informatie? Solliciteer dan direct of neem contact met mij op. Het eerste kan via de onderstaande button en voor de tweede kun je mij een mail sturen naar [email protected] of natuurlijk even bellen naar 06 2226 4018.


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag.

Professionals bij Maandag® hebben talent. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 1.500 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Informatie Adviseur in Utrecht