Vacature Netwerkbeheerder - Utrecht

Utrecht

Reclassering Nederland
 • Reclassering Nederland
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Reclassering Nederland is op zoek naar een

Netwerkbeheerder
36 uur

Als netwerkbeheerder bij Reclassering Nederland zul je je voornamelijk bezighouden met het dagelijks beheer van het centrale LAN en de decentrale branch offices die onderling zijn verbonden via het netwerk van een telecomleverancier en onderdeel is van het grotere justitie netwerk. Met de telecomleverancier onderhoud je contact op het gebied van wijzigingen en storingen. Je bent in staat om routers, switches en firewalls te configureren en te debuggen. Je handelt tweedelijns storingsmeldingen af.
Wanneer nodig ga je met de bedrijfsauto naar locaties om de netwerkruimte voor te bereiden bij verhuizingen, verbouwingen of het oplossen van netwerkstoringen.

Dit is de afdeling Informatisering & Automatisering
De afdeling I&A gevestigd op het landelijk kantoor in Utrecht is verantwoordelijk voor de ICT infrastructuur binnen de organisatie. De afdeling ondersteunt collega's met betrouwbare oplossingen op basis van de generieke infrastructuur die constant wordt verbeterd. De afdeling beheert ruim 3.700 accounts van de 3RO (de 3 Reclasseringsorganisaties) bestaande uit Reclassering Nederland, Leger des Heils en Verslavingsreclassering GGZ (SVG). De afdeling bestaat uit circa 36 fte die samenwerken op een verdieping en bestaat uit het management, servicedesk en vijf beheerteams: Citrix/Windows, Netwerken, Technisch applicatiebeheer, Unix/DBA.

lees meer

Functie-eisen We verwachten van jou een MBO werk en denkniveau, met minimaal 2 jaar ervaring met netwerkbeheer in een complexe omgeving. Aangevuld met basiskennis van en ervaring met VoIP, WLAN-techniek en DNS/DHCP.

Competenties
 • Gedreven en leergierig
 • Ambitie
 • Analyserend vermogen
 • Geen 9-tot-5-mentaliteit
 • Stressbestendigheid
 • Accuratesse
 • Besluitvaardigheid
 • Samenwerken

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Reclassering Nederland is een onafhankelijke organisatie die werkt aan een veiliger samenleving. Samen met onder meer justitie, politie, gemeenten en het gevangeniswezen zetten we alles op alles om te voorkomen dat mensen opnieuw de fout in gaan. Dat doen we door aan de slag te gaan met verdachten en veroordeelden en hen aan te sporen hun gedrag te veranderen. Dat gebeurt vanaf hun arrestatie en vaak tot en met de periode dat zij weer op vrije voeten zijn. Medewerkers van Reclassering Nederland werken volgens uitgekiende methodes en op basis van wetenschappelijke ontwikkelingen. Het reclasseringswerk is het middelpunt van onze taak: bijdragen aan veiliger samenleving.

Meer informatie, zoals ons jaarverslag en persoonlijke verhalen over werken bij Reclassering Nederland lees je op onze website. Of volg ons op LinkedIn, Instagram en Twitter.

Werk maken van het verschil
Reclassering Nederland vindt het belangrijk dat al haar medewerkers samen een afspiegeling vormen van de veelzijdige Nederlandse samenleving. Gevarieerd samengestelde teams waarin iedereen er toe doet, zijn sterker. Wij hebben in alle teams mensen nodig die anders naar hetzelfde kijken vanuit een verschillende achtergrond. Denk aan culturele herkomst, leeftijd, geslacht, ervaring en competenties. Onze doelgroep is immers ook divers. Daarom werken we actief aan de thema's inclusiviteit en diversiteit.

Aanbod
Een baan met gegarandeerde afwisseling en intensieve, uitdagende opdrachten. Je bent voor een groot deel verantwoordelijk voor de uitvoering en resultaten. Je werkt in een stimulerende en informele werkomgeving en we bieden goede secundaire voorwaarden en faciliteiten. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt maximaal € 4.711,00, gebaseerd op een 36-urige werkweek en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Verder bieden we een werkomgeving waarin je jouw talenten kunt ontwikkelen en vrijheid om – in overleg met het team – je werk te organiseren.

Informatie
Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je contact opnemen met Popki de Vlug (06 - 15440278). Om direct te solliciteren klik je op 'solliciteren' en vul je het sollicitatieformulier in waarbij je je motivatiebrief en CV toevoegt.

Een E-assessment, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en het opvragen van referenties maken onderdeel uit van de selectieprocedure.
Voor deze vacature werven wij gelijktijdig intern en extern, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang krijgen. Deze vacature sluit op zaterdag 03 oktober.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Utrecht