Vacature Functioneel Beheerder AllSolutions, 32-26 uur per week, Utrecht

Utrecht

Dienstenorganisatie Protestantse Kerk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij in je element als je aan de slag kunt met configureren en analyseren, waarbij je ook nog de landelijke Protestantse kerk kunt ondersteunen? Dan kom je als geroepen!
Als functioneel beheerder trek je samen op met de Product Owner en de Key Users en ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de applicaties waar onze organisatie op moet kunnen vertrouwen. Als functioneel beheerder ben jij het aanspreekpunt voor één applicatie. Daarnaast moet je ook voor een tweede applicatie inzetbaar zijn om zo in het team van verschillende applicatiebeheerders elkaar te kunnen versterken.  Het gaat in deze functie om de inrichting en het beheer van de applicatie, waarbij ook veiligheid van gegevens vanzelfsprekend hoog op de agenda staat.
 

lees meer

Functie-eisen Wat verwachten wij van jou?
Je hebt een afgeronde relevante opleiding op HBO-niveau op het gebied  van IT en kennis van en ervaring met de (bedrijfskritische) applicatie AllSolutions. Als kerk hebben we ook een eigen applicatie genaamd FRIS, voor de ondersteuning van gemeenten bij het samenstellen van begrotingen en jaarrekening. Je bent dus onze man of vrouw als je gevoel hebt voor financiële applicaties. Je bent in staat een applicatie je snel eigen te maken. Uiteraard bieden we daarbij ook de nodige trainingen aan die daarbij noodzakelijk zijn. 
Je hebt ervaring in het werken volgens de agile filosofie. Je kunt makkelijk schakelen tussen de wensen van de key users en de mogelijkheden die de applicatie biedt. Daarbij zijn jouw communicatieve vaardigheden essentieel om goed af te kunnen stemmen met de productowner en key user om tot een goede samenwerking te komen. Je gaat daarbij gezamenlijk voor een optimaal resultaat.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.521 - € 4.264 p/m

Daarnaast 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering en prima overige arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw.
Overige info Wat mag jij van ons verwachten?
Wij bieden jou een afwisselende functie waarin je kans krijgt om je verder te ontwikkelen. De functie is ingeschaald in schaal 10, minimaal € 2.521 en maximaal € 4.264 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Daarnaast ontvang je een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Behalve mooie loopbaanperspectieven vind je bij de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk volop mogelijkheden om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. In een omgeving waar verbondenheid en ambitie centraal staan.

Geïnteresseerd?
Overweeg jij om de volgende stap in je loopbaan te maken maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact op met Cornelis Kamp, teamleider IT (a.i.), [email protected] of tel. 06 2452 0307. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatie met CV (als één PDF) uiterlijk 1 november a.s. naar [email protected] t.a.v. Lydia Struik, HR-adviseur o.v.v. vacaturenummer 2021-029.
Voor meer informatie over het beleidskader en dienstverlening van de dienstenorganisatie, verwijzen we je graag naar de samenvatting van het beleidskader en de bijbehorende animatie. Het functieprofiel is op te vragen via: [email protected]
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving De dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland draagt bij aan een toekomstgerichte kerk: betrokken op God, elkaar en de wereld. Zij ondersteunt lokale gemeenten, andere kerkplekken, classes en het geheel van de Protestantse Kerk als vindplaats van geloof, hoop en liefde.

Dienstverleningsmodel: compact, wendbaar en volop betrokken.
Werken aan de kerk van morgen doen we vanuit twee clusters: Begeleiding en Ontwikkeling en Ondersteuning en Beheer. Met vier programmalijnen sluiten we aan op de grote uitdagingen voor lokale gemeenten. In de overtuiging dat we hen echt vérder kunnen helpen. We willen dat ons aanbod inhoudelijk én efficiënt is. We geven begeleiding op verschillende niveaus, passend bij de hulpvraag.

Onze kernwaarden zijn:

dichtbij
We werken dicht bij onze doelgroepen, in hun context. Dat betekent dat we inzetten op aandachtige nabijheid en langdurige betrokkenheid. We zijn maximaal toegankelijk, ook als ons werk plaatsvindt in Utrecht. We weten wat er speelt en delen niet alleen succesverhalen, maar geven ook aandacht aan wat niet lukt.

dienstbaar
Bij alles wat we doen zetten we het belang van onze doelgroepen voorop. We werken vanuit een luisterende, adviserende en ondersteunende basishouding. We zoeken voortdurend aansluiting bij de (latente) behoeften van onze doelgroepen. Daarin zijn we flexibel.

doelgericht
Hoewel we dienstbaar zijn en inspelen op behoeften, laten we ons niet leiden door de waan van de dag. We zijn doelgericht, met een toekomstgerichte focus. We streven naar efficiënte manieren om doelen te bereiken, en we doen onderzoek naar de mate waarin dat lukt.

duurzaam
We zijn een duurzame organisatie. Dat wil zeggen dat we toekomstgericht zijn bij de inzet van mensen en middelen. Ook houden we rekening met de ‘ecologische voetafdruk’ die we als dienstenorganisatie achterlaten op aarde; die proberen we zo klein mogelijk te houden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Utrecht