Vacature Salesforce Administrator - Utrecht

Utrecht

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Salesforce Administrator en geef je meer dan graag topondersteuning aan gebruikers? Wil jij werken bij een succesvol, snelgroeiend, internationaal, online software bedrijf met getalenteerde collega’s uit binnen- en buitenland? Een bedrijf met een sterk eigen merk waar alle medewerkers trots op zijn? Lees dan nu verder!

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van verschillende Fintech applicaties en biedt voor zowel kleine als grote organisaties oplossingen. Met hun online software werken duizenden gebruikers in binnen- en buitenland elke dag naar volle tevredenheid.

Klinkt goed? Wat kan je voor deze organisatie betekenen:
Jij wordt gezien als het aanspreekpunt voor alle Salesforce vraagstukken. Naast Salesforce zijn er een aantal andere backoffice applicaties welke ook onder jouw span of control vallen. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor functioneel applicatiebeheer, training, systeemaanpassingen, optimalisaties en gebruikersondersteuning. Een belangrijk aspect van jouw dagelijkse werkzaamheden is de terugkoppeling aan de Product Owner en Business Architect van het backoffice applicatie team.

Wat mag je met je meenemen?
Vooral ervaring is wat echt telt. Zowel technische als functionele ervaring. En uiteraard ben je communicatief sterk genoeg om iedereen een goed gevoel te geven met support vragen, configuraties en trainingen! Je bent iemand die zich verantwoordelijk voelt en graag slagen maakt om een top-notch omgeving te beheren!

Uitdagend, maar wat verdien ik er mee?
Naast het feit dat je met jouw werk veel contacten legt en respect afdwingt, krijg je een mooie arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden. Uiteraard is het salaris afhankelijk van de expertise die je met je meebrengt, maar reken op een range van 40.000 tot ongeveer 60.000 euro bruto per jaar, exclusief 50% bijdrage in jouw pensioen, 25 vakantiedagen, sportieve activiteiten en een (on-)gezonde lunch!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Salesforce consultant in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures