Vacature Software Tester I Woerden I Retail I Wireless I .NET I JavaScript I 60K - Utrecht

Utrecht

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Bedrijf

Deze organisatie is specialist in winkelautomatisering. Ze hebben bijvoorbeeld een platform ontwikkeld waarmee zelfstandige winkeliers of winkelketens allerlei mogelijkheden hebben om meer gemak te bieden voor de klant en uiteindelijk ook een hoger rendement te behalen. Denk hierbij aan een online kassasysteem, instore kiosk, mobiele app en wireless apparatuur. Het informele bedrijf is ruim 20 jaar opgericht en inmiddels hebben ze 65 man in dienst.


Team

Je zal komen te werken op de Development afdeling bestaande uit 15 man. Naast software developers, systeembeheerders en applicatiebeheerders werkt hier 1 software tester. Er wordt o.a. gewerkt met C#/.NET, HTML5, JavaScript en jQuery en een tal van automatisering tools.


Functie

Je zal je gaan bezighouden met het opstellen en uitvoeren van testplannen en het testen van nieuwe en bijgewerkte software op gebruiksvriendelijkheid. Naast het zelfstandig testen zal je ook samen met collega’s en klanten bekijken wat er verbeterd kan worden en vervolgens bespreek je dit met de developers. Tevens zal je technische, functionele en acceptatie tests uitvoeren waarbij je tools gebruikt zodat scripts zoveel mogelijk geautomatiseerd kunnen worden. De documentatie behoort ook tot je takenpakket. Ze zijn op zoek naar een ervaren software tester die het verschil wil maken in deze groeiende organisatie met veel nieuwe klanten en producten.


Functie

– HBO/WO opleiding
– Meerdere jaren testervaring
– Pré: TMap/ISTQB
– Nederlandse en Engelse taal


Aanbod

– Inhouse functie
– Trainingen
– 25 vakantiedagen
– Laptop
– Mobiele telefoon
– Pensioenregeling (50/50)
– Busstation om de hoek
– Parkeerplek voor de deur
– Salaris tot max € 60.000,- per jaar
– Reiskostenvergoeding (OV volledig of KM vergoeding)


Interesse?

✉   [email protected]
✆    06 57 86 25 59 / 020 238 6984

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Javascript Developer in Utrecht