Vacature Senior .NET Developer - Utrecht

Utrecht

Search X Recruitment
  • Search X Recruitment Bedrijfsprofiel
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Een eerlijk proces. Iedereen heeft er recht op, maar het is niet vanzelfsprekend. Achter de processen van kleine burenruzies tot de grootste misdaadzaken zit enorm veel organisatie. Die organisatie moet ook digitaal tot in de puntjes kloppen. Kun jij dat fixen?

Dat klinkt interessant…

Al sinds de Oudheid bestaat er recht en wordt het recht zo goed mogelijk uitgevoerd. De rechtbanken en alles daar omheen gaan met hun tijd mee en er kwam steeds meer bij kijken in de loop van de eeuwen. Vandaag de dag is het zo’n uitgebreide bundel van organisaties dat veel digitaal geregeld moet worden. Deze organisatie zorgt dat de ICT binnen een deel van deze sector goed loopt. Ze bieden oplossingen waar die nodig zijn en soms daarvoor al. De digitalisering van de afgelopen decennia gaat onverminderd door. Hierdoor blijft de efficiëntie groeien en worden andere processen minder zwaar belast. Jij hebt het namelijk al digitaal geregeld.

Wat kan ik doen?

Als .NET developer werk je in SCRUM-teams met je collega’s op basis van DevOps. Je bent de ontwikkelaar die meewerkt aan de digitalisering van het systeem. Is er al een digitaal systeem? Dan hoef je het alleen nog maar toegankelijker te maken. Je werkt voor variërende toepassingen, van begin tot eind. Is het ene project klaar, staat er alweer een ander klaar. De gebruiker staat dichtbij als je ontwerpt in de mooiste programma’s zoals .NET Core, Azure DevOps en Angular.

Kinkt goed! Wat moet ik allemaal kunnen?

Motivatie om te ontwikkelen is hier belangrijk, zeker als je nog niet heel ervaren bent. Toch is het wel handig als je ervaring hebt met het werken in programma’s als ASP .NET MVC, .NET Core en Angular. Heb je CSSLP op zak? Mooi, maar als je hem niet hebt kun je die binnen een half jaar nog halen. En als je ook nog ervaring hebt met Bamboo, Jenkins, Openshift of Docker zijn je kansen nog groter.

Krijg ik er ook wat voor terug?

Met een bijdrage aan zo’n belangrijk onderdeel van de maatschappij kan een goede waardering niet uitblijven. Een salaris wat tot €5.039 kan oplopen is al een financieel lekkere basis. Verder kun je flexibel indelen hoe je je werkuren gebruikt en thuiswerken en ouderschapsverlof behoren zeker tot de opties. De doorgroeimogelijkheden zijn er op IT-gebied van architectuur tot ontwikkeling en beheer. Heb je daar zin in? Dan is solliciteren het enige wat je hoeft te doen; wij vertellen je graag alle ins en outs.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.039 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Jan Jellema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Utrecht