Vacature Senior Security Implementatie Consultant gezocht - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Security Engineer ben jij de technische spil van haar implementaties bij haar klanten. Je bepaalt samen met de klant hoe haar producten en diensten het best passen in zijn/haar infrastructuur. Vervolgens zorg je er voor dat deze oplossingen geïnstalleerd, geconfigureerd en getest worden, waarna je ze overdraagt aan het managed & support team. Je krijgt voldoende uitdaging en verantwoordelijkheden, zoals:
• Samen met de projectmanager verrichten van intakes bij klanten, waarbij jij de technische component voor je rekening neemt;
• Het inrichten en configureren van zowel haar eigen Security Appliance, SIEM-software als haar eigen producten;
• Het inrichten van haar overige (managed) dienstverlening, zoals firewalls en endpoint protection;
• Het gestandaardiseerd inrichten van monitoring voor haar managed security diensten;
• Het technisch overdragen van de door jou gerealiseerde opstelling naar de collega’s die beheer en uitvoering van de dienstverlening voor hun rekening nemen.

lees meer

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft al meerdere jaren werkervaring opgedaan in een ICT werkomgeving en is klaar voor een volgende stap in het hebben van meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Voor een grote kans van slagen, is het verder handig dat:
• Je beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau;
• Een afgeronde MBO-opleiding in de richting netwerk- of systeembeheer, of een afgeronde HBO-opleiding in een technische richting;
• Wanneer je nog niet zoveel vlieguren hebt gemaakt maar wel enorm gemotiveerd bent om het vak te leren;
• Een command line je niet afschrikt. En dat je al een beetje thuis bent in Linux;
• Je leergierig bent en je graag verder in de technische breedte blijft ontwikkelen. Je maakt je nieuwe technische mogelijkheden snel eigen;
• Dat je een technisch-inhoudelijk gesprekspartner kunt zijn voor zowel haar klanten als eigen collega’s. Je kunt klanten dan ook goed meenemen in je werkwijze en adviseren. Daarnaast vind je het leuk je kennis te delen;
• Jouw werkwijze zich kenmerkt als initiatiefnemend en proactief;
• Bovendien zoek je actief de samenwerking met je collega`s om implementaties tot een uitstekend resultaat te brengen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Als je echt degene bent die wij zoeken, is niets onmogelijk. Je krijgt uiteraard een lease auto, telefoon en laptop van de zaak. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekend salaris en een prettige pensioenregeling en nog meer mooie voorwaarden.

Sollicteren kun je door jouw meest recente cv te sturen naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant in Utrecht is een Cyber Security bedrijf die hier ook volledig op is gefocust. Zij helpt klanten bij het bestrijden van de meest uiteenlopende vormen van cybercriminaliteit en het minimaliseren van bedrijfsrisico’s. Het is haar missie om Cybercrime uit de weg te ruimen en de digitale wereld veiliger te maken, waarbij zij zich richt op Managed Cybersecurity dienstverlening. Dit doet zij onder andere met SOC dienstverlening, Gedrag & Bewustzijn, Digital Risk Protection en Offensive Security. Daarnaast biedt zij 24/7 specialistische ondersteuning bij cyberincidenten.

Dagelijks worden meer dan vier miljoen apparaten beschermd bij haar klanten in de zorg, onderwijs, transport, logistiek, zakelijke dienstverlening, financiële sector en industrie. Zij zorgt dat organisaties zich kunnen concentreren op de kerntaken en het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit. 

Interessant genoeg? Lees gerust verder.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Implementatie Consultant in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures