Vacature Applicatiebeheerder - Utrecht

Utrecht

Van Benthem & Keulen
  • Van Benthem & Keulen
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een enthousiaste, dienstverlenende applicatiebeheerder en op zoek naar een afwisselende werkomgeving? Vind je het leuk om naast functioneel applicatiebeheer ook bredere IT-ondersteuning te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Applicatiebeheerder
(32 tot 40 uur per week)

De functie Applicatiebeheerder
Bij Van Benthem & Keulen werken ruim 165 personen. Dit zijn advocaten, (kandidaat-)notarissen en ondersteunend personeel. Binnen ons kantoor is momenteel één persoon verantwoordelijk voor IT.
Hij werkt nauw samen met onze IT-dienstverleners. Omdat onze IT-infrastructuur essentieel is in onze dagelijkse werkzaamheden en we steeds meer met applicaties werken, zijn wij op zoek naar een applicatiebeheerder. Als applicatiebeheerder ben jij primair verantwoordelijk voor de applicaties Office 365 inclusief Microsoft Teams en iManage (DMS). Dit houdt in dat je vragen hieromtrent oplost, instructies over deze applicaties geeft en (on) gevraagd adviseert over de optimalisatie van de functionaliteit en consistentie van deze applicaties. Jij zorgt ervoor dat deze voldoen aan de wensen van gebruikers en implementeert aanpassingen en nieuwe systeemversies. Daarnaast verleen jij, net zoals jouw directe collega, brede ondersteuning op het gebied van IT. Ten slotte verleen je technische ondersteuning bij uitzendingen vanuit onze eigen studio op ons kantoor. Kortom een veelzijdige functie!

lees meer

Functie-eisen Je hebt HBO werk en denkniveau en minimaal drie tot vijf jaar ervaring met functioneel applicatiebeheer. Office 365 heeft geen geheimen voor jou! De ideale kandidaat is dienstverlenend ingesteld, proactief, communicatief vaardig en kan zich goed verplaatsen in de behoeften en het niveau van de IT-gebruiker binnen ons kantoor met als resultaat een tevreden interne klant. Je bent daarnaast in staat om de wensen vanuit de gebruikers en de IT ambities vanuit ons kantoor te vertalen naar IT-leveranciers om zo de gewenste output te realiseren. 

Tot slot kun je problemen snel doorgronden, prioriteiten stellen en ben je voor 40 uur per week beschikbaar (32 uur per week is bespreekbaar).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Natuurlijk hebben wij jou wat te bieden! Daarover vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek. Een tip van de sluier: we bieden een veelzijdige functie waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief.
In deze uitdagende rol ben jij continu op zoek naar hoe onze processen beter, efficiënter en klantgerichter kunnen. Jij maakt het verschil!

Werken bij Van Benthem & Keulen betekent werken in een omgeving waarin veel aandacht is voor ontwikkeling, goede persoonlijke verhoudingen en samenwerking. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop en telefoon, een goede reiskostenregeling en pensioenopbouw, collectieve ziektekostenverzekering, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om dit uit te breiden.

Sollicitatieprocedure
Herken jij je in dit profiel en spreekt de uitdaging je aan? Laat dan jouw sollicitatiebrief met CV achter via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton, tav Margot Jansen, Manager Human Resources ([email protected]).

In het kader van jouw sollicitatie verwerken wij jouw persoonsgegevens als volgt: privacystatement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Utrecht