Vacature Junior Java Developer - Utrecht

Utrecht

Search X Recruitment
  • Search X Recruitment Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Overal waar je solliciteert word je afgewezen omdat je nog niet voldoende ervaring hebt en je kunt geen ervaring opdoen omdat je overal afgewezen wordt. Bekend verhaal? Hier is de oplossing!

Vertel verder...

Er is een kloof tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. De theorie sluit niet meer aan op de praktijk. Gelukkig helpt dit bedrijf jou die kloof te overbruggen.

In één jaar word jij begeleid tot een volwaardige Software Engineer en doe je hands-on ervaring op met ieder onderdeel van het development proces. Van micro-services tot containerization en cloud architectuur. Iedere vrijdag is er weer een nieuwe masterclass over de echte wereld van software engineering. Door daarnaast direct aan de slag te gaan met een interessant project voor een bedrijf dat bij jou past, kun je jouw opgedane kennis meteen in de praktijk brengen.

Klinkt gaaf, wat moet ik meenemen?

Een solide basis. Dat is de enige eis. Zolang je een afgerond bachelor- of master-opleiding hebt in de richting van computer science of informatica, heb je alles in huis om aan de slag te gaan. Natuurlijk speelt jouw mindset daarbij wel een rol. Want de wil om te blijven leren is key. En dan hebben we het niet over een lijstje certificeringen halen, maar over meester worden in je vak.

Dat wil ik!

Wie wil dat nou niet? Direct aan de slag met een gaaf project terwijl je alle ins-en-outs van het vak leert en daar ook nog een voor betaald krijgen. Niet te zuinig ook. Je begint namelijk met een maandsalaris van minimaal €2.700 bruto per maand en daarnaast wordt er minstens evenveel aan opleidingen aangeboden. Bovendien geniet je daarnaast alle luxe van een groot bedrijf: premievrijpensioen, 25 vakantiedagen, laptop, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een hele hoop leuke uitjes. Dus waar wacht je op? Druk op Apply en ga aan de slag!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Bastiaan Kroep
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Utrecht