Vacature Senior Functioneel Beheerder Financieel (ERP systemen) - Utrecht

Utrecht

NWO-I
 • NWO-I
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een Senior Functioneel Applicatiebeheerder en heb je ruime ervaring met het beheren van financiële systemen? En sta jij open voor een uitdagende nieuwe baan waarin jij met jouw proactieve en enthousiaste werkhouding een waardevolle aanvulling bent van het team Applicatiebeheer? Bekijk deze nieuwe vacature en reageer snel!

Astorium zoekt exclusief voor NWO-I in Utrecht een Senior Functioneel Applicatiebeheerder Finance. Het gaat om een vaste functie van 32-40 uur per week (4 x 9 is mogelijk) waarbij je direct in dienst treedt bij onze opdrachtgever. 

Kan jij goed het overzicht houden, prioriteiten bepalen en vind jij het leuk om met jouw sprankelende persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden alle verschillende partijen binnen de organisatie aan boord te houden? Dan is dit jouw baan! Jouw nieuwe collega’s kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en welkom te heten binnen hun team!

De functie
Als Senior Functioneel Applicatiebeheerder help jij het team applicatiebeheer doorontwikkelen als meewerkend voorman/vrouw, waaronder het opzetten en verbeteren van processen voor applicatiebeheer ten behoeve van de (eind-)gebruikers. Jij hebt de volgende taken en verantwoordelijkheden:
 • eerste- en tweedelijnsondersteuning bij verzoeken en bij meldingen van incidenten door gebruikers van U4ERP, die zich op diverse locaties bevinden.
 • afstemming met de relevante partijen en participanten in de ketens waarmee de applicatie is verbonden, waaronder de leverancier van het financieel systeem en de partij die het financieel systeem host.
 • kwalitatief goede voorstellen indienen voor en bijdragen aan de verbetering van (de inrichting van) het financieel systeem, om zo mede zorg te dragen voor de toekomstbestendigheid van de applicaties.
 • meewerken in en/of leiden van projecten voor nieuwe of verbeterde functionaliteit en hierin advies geven
 • maken van (complexe) functionele ontwerpen voor nieuwe of gewijzigde functionaliteiten en koppelingen.
 • testen van nieuwe of gewijzigde functionaliteiten, meewerken of leiden van proces bij nieuwe releases, acceptatietesten, herleiden van fouten/uitval.
 • verrichten van (complexe) probleemanalyses en hiermee de gevolgen van wijzigingen in bestaande applicaties in kaart brengen.
 • ontwikkelen en bouwen van (complexe) rapportages voor eindgebruikers.
 • opstellen en actualiseren van beheerinstructies en handleidingen.
 • participeren in mogelijke ICT-projecten.

lees meer

Functie-eisen Als Functioneel Applicatiebeheerder heb jij naast jouw IT kennis en ervaring op het gebied van ERP en projectmanagement ookde persoonlijke kwaliteiten om comfortabel te kunnen sparren met de rest van de organisatie (ook op management niveau). Jij bent goed in het stroomlijnen van de dagelijkse praktijk, draagt zorg voor goede prioritering binnen het team en zorgt dat tickets niet te lang open blijven staan.
Je bent in hiernaast in het bezit van:
 • hbo werk- en denkniveau (afgeronde relevante opleiding is een pre)
 • minimaal 3 jaar ervaring als Functioneel Applicatiebeheerder van ERP-systemen met ervaring in financiële processen
 • brede ervaring met ICT-activiteiten met name op het gebied van functioneel ontwerp en (applicatie) beheer van complexe organisatie-brede applicaties
 • ervaring met projectmatig invoeren van modules en het testen en accepteren van systemen
 • kennis van Unit4 Business World en TOPdesk is een pre
 • goede communicatieve vaardigheden (zowel in het Engels als in het Nederlands)
 • een proactieve en sprankelende werkhouding

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto Max. € 4.452 p/m

* schaal 9/10 Cao-OI
* mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, onder andere door het volgen van opleidingen en trainingen
* vakantietoeslag van 8%
* eindejaarsuitkering van 8,33%
* bij een fulltime dienstverband werk je 40 uur per week en heb je aanspraak op ruim 42 verlofdagen per jaar, die je deels kunt laten uitbetalen. Daarnaast bestaan er meerdere specifieke verlofvormen die (gedeeltelijk) doorbetaald worden.
* NWO-I kent de AVOM-regeling waarmee je zelf een aantal arbeidsvoorwaarden kunt vormgeven
* goede pensioenregeling via ABP

lees meer

Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Flexibele werktijden en mogelijkheid tot deels thuiswerken
Overige info Je zult direct in dienst treden bij NWO-I en komt te werken op het kantoor in Utrecht, welke goed bereikbaar is met zowel auto als OV. Deels vanuit huis werken behoort ook na de coronasituatie tot de mogelijkheden.
Bedrijfsomschrijving NWO-I, de Institutenorganisatie van NWO, is een zelfstandige stichting behorende bij de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). NWO financiert wetenschappelijk onderzoek. NWO-I beheert negen wetenschappelijke onderzoeksinstituten in onder andere de natuurkunde, ruimteonderzoek, wiskunde & informatica, criminologie en zeeonderzoek. Het Bureau van NWO-I, gevestigd te Utrecht, bestaat uit centrale afdelingen, die ondersteuning bieden aan de instituten en het bestuur van de stichting.

Het team wordt met jouw komst uitgebreid en vormt met jou erbij in totaal een mix van zes ervaren en minder ervaren applicatiebeheerders. Het team is onderdeel van de afdeling Financiën en Control. Binnen het team ben je leidend in het verzorgen van een uitstekende dienstverlening, prioritering van de werkzaamheden en adequate communicatie.

De organisatie is recent overgegaan op een nieuwe inrichting van het financiële systeem. In de nieuwe situatie vindt de administratie plaats in één centraal systeem en is de situatie verlaten waarin nog gebruik wordt gemaakt van meerdere systemen. Deze nieuwe situatie omvat ook het opzetten en reguleren van het applicatiebeheer voor zo’n 2000 (eind-)gebruikers. Het team, waar jij onderdeel van bent, verzorgt de eerste- en tweedelijns ondersteuning bij verzoeken en meldingen door deze (eind-)gebruikers.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Applicatiebeheerder in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures