Vacature Software Developer| PHP - Utrecht

Utrecht

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In een monumentaal pand in het Centrum van Utrecht is deze kleine, voornamelijk technische club gevestigd. Ze ontwikkelen een eigen product wat is gericht op omnichannel solutions voor de retail sector, deze focus is er omdat ze ooit met dit product zijn gestart vanwege de vraag vanuit die sector. Zonder dat je het als klant merkt heb je misschien al vaker met ze te maken gehad, zo zijn ze o.a. bezig op het gebied van drop-shipping.

Een ander voorbeeld van één van hun oplossingen is dat je online winkelvoorraad kunt checken om zo je product af te halen in de plaatselijke winkel. Maar hiernaast zijn er nog veel meer mogelijkheden, zo zetten ze bijvoorbeeld ElasticSearch en Artificial Intelligence in om productdata te vergelijken en samen te voegen (denk aan de beste omschrijving gekoppeld met de beste afbeelding).


Functie

Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software.

In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert iedereen zijn of haar input. Naast hard werken gaan ze regelmatig graag borrelen bij de kroeg(en) om de hoek. Er hangt een relaxte sfeer met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.


Eisen

• Minimaal 4 jaar relevante ervaring
• HBO werk- en denkniveau
• Je hebt gedegen kennis en ervaring met PHP, Laravel of Symfony
• Je hebt bij voorkeur ervaring met CI, DDD, Docker of wilt hier graag mee aan de slag
• Fullstack ervaring, bijvoorbeeld met React is een pré


Aanbod

• Salarisindicatie € 3.500 tot € 4.500, - bruto per maand
• Flexibele werktijden
• Een klein (maar fijn) bedrijf zonder managementlagen
• Gevestigd in hartje Utrecht, in een mooi en licht monumentaal pand
• Ruimte voor training en opleiding (in overleg)
• Reiskostenvergoeding
• Laptop naar keuze
• 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld

Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

Contactgegevens:
Anne Taal – Candidate Consultant PHP | Python | Front-end & UX/UI Design

/ 088- 321 8 123 / 06-42455908 / www.starapple.nl

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Developer in Utrecht