Vacature Junior IT Consultant - Utrecht

Utrecht

Search X Recruitment
  • Search X Recruitment Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wat krijg je als je de ouderwetse vastgoedwereld combineert met de nieuwste technologieën? Een oplossing waarmee duizenden gebruikers het maximale uit hun data kunnen halen. De slimme IT-oplossingen van onze opdrachtgever in Utrecht bieden banken, vastgoedeigenaren en adviseurs slim inzicht in hun data en stellen hen in staat veel efficiënter te werken. Ze vervangen oude, op papier gebaseerde processen door een kosteneffectief en volledig digitaal waarderingsproces.

Om hen te helpen met hun Europese uitbreiding en met het verlenen van de perfecte service aan hun klanten zijn we nu opzoek naar de juiste Junior IT Consultant die het team komt versterken.

Vertel verder….

Als de nieuwe Junior IT Consultant werk je met veel energie in een gedreven en informeel product specialist team. Je geniet veel vrijheid om je werk op jouw manier aan te pakken, maar kan ook altijd terugvallen op je team!

Je gaat je bezig houden met het implementeren en configureren van de IT-oplossingen bij een uiteenlopend portfolio aan klanten. Zowel in Nederland maar ook internationaal. Uiteraard lost je ook de problemen op en stel je rapporten samen om de voortgang te meten. Uiteindelijk wordt je dé product specialist binnen het team waar iedereen bij terecht kan.

Klinkt cool, maar welke ervaring heb ik nodig?

Eigenlijk is alleen een afgeronde HBO of WO opleiding voldoende, naast de drive en passie om als IT Consultant aan de slag te gaan. Affiniteit of interesse in IT en techniek is daarnaast iets wat echt een must is.

Je werkt in een geweldig team, waar verschillende professionals samenkomen. Dit team gaat je volledig opleiding om de beste IT Consultant te worden die je kan zijn.

Ben ik in staat om straks mijn eigen vastgoed te kopen?

Het salaris ligt tussen de €2000 en €3000 bruto per maand exclusief de secundaire arbeidsvoorwaarden, een open cultuur en een ongekend goede werksfeer. Bovendien wordt een ruim opleidingsbudget beschikbaar gesteld om jou verder op te leiden. Waar wacht je op: Solliciteer!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Maarten Wolters
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Consultant in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures