Vacature Java Developer - Utrecht

Utrecht

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als zelfstandig ondernemer wil je graag niet met je boekhouding bezig zijn en wil je geld voor je laten werken. Om hiervoor te zorgen is deze Fintech in het leven geroepen. Samen met een team van 16 collega's zorgen zij voor een kloppende boekhouding die bereikbaar is via het web en een mobiele app. Daarnaast is serviceverlening en de boekhouding "makkelijk" maken cruciaal. Cijfers moeten leuk zijn en blijven!

Jaren geleden zijn ze gestart met PHP en deze dino is bijna helemaal opnieuw gebouwd met Kotlin. Aan de front-end kant werken ze met TypeScript. Je raadt het al: er is meer werk dan tijd, en daarom zoeken ze meerdere "Javanen" om deze grote migratie te rocken.

Wat breng jij dan mee?Naast een gezonde passie voor techneut ben je ondernemend, kritisch en haal je graag het maximale uit jezelf, de techniek en je team. Samen kom je verder dan alleen. Uiteraard kan je ook je headset opdoen om zelf even echte meters te maken zonder gezelligheid van je team.

**Klopt mijn eigen boekhouding een beetje?""Uiteraard betalen ze goed, dat moet ook wel want anders ren je vast naar een andere hippe Fintech scale-up. Maar het gaat ook om vrijheid, deze wordt je gegund zodat je maximaal kan presteren en mooie zaken mag bouwen. Een hecht en gezellig team staat ook altijd voor je klaar. Wil je meer weten wie er werken en waarin de toegevoegde waarde voor jou zit? Klik op Apply of bel met ons voor alle ins- en outs.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Utrecht