Vacature Junior Test Engineer - Utrecht

Utrecht

Search X Recruitment
  • Search X Recruitment Bedrijfsprofiel
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De nieuwste technieken, de gaafste projecten, de beste opdrachtgevers. Als je op zoek bent naar uitdaging, zoek dan niet verder. Dit is jouw kans om je vaardigheden op de proef te stellen.

Vertel verder...

De digitale transformatie, industry 4.0, de energie-transitie - geef het beestje een naam, ieder bedrijf heeft er op zijn eigen manier mee te maken. Technologie heeft een steeds grotere invloed op de wereld om ons heen. Wat kort geleden nog werd gezien als de bleeding edge is tegenwoordig de standaard, van VR en AI tot IoT. Alleen moeten we nog steeds zorgen dat we ons niet aan die bleeding edge snijden.

Gelukkig zet deze marktleider zich er iedere dag voor in om innovatie makkelijk te maken. Ze werken alleen met de beste talenten en geven die de vrijheid en de tools om de wens van hun klanten werkelijkheid te maken. In welke industrie dan ook, van voedselproducenten tot energie-leveranciers. Ze werken namelijk nauw samen met hun klanten, in zeer korte feedbackloops, om binnen korte tijd tot de perfecte oplossing te komen. En ze kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Interessant, welke functie mag ik bekleden?

De naam Test Engineer verklapt het al; je gaat de kwaliteit van het systeem actief bewaken. Dankzij jou is er een kloppend IT systeem, wat een vitaal onderdeel is van elke organisatie. Het opzetten van automatiseringstools en ontwikkelen van (test)scripts is nog maar het begin. Je gebruikt je vaardigheden namelijk ook om nieuwe testmethodiek te ontwikkelen, waarin je AI en Robotic Process Automation combineert. Verder werk je in multidisciplinaire DevOps teams, waar je zelf mag kiezen welke industrie je het leukst vindt om in te werken; dit bedrijf heeft namelijk overal mee te maken.

Tof! En heb ik wel genoeg ervaring?

Voor deze rol mag je net zijn afgestudeerd, je stage hebben afgerond of tot een jaar aan ervaring meenemen. Wil jij als Junior het vak leren aan de hand van een ervaring Test team het vak gaat leren. Heb ik jou zo aan de lijn?

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Jeroen Breedijk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Test Engineer in Utrecht