Vacature Field Engineer (werken met Zorg-Domotica!) - Utrecht

Utrecht

StackOps
  • StackOps Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb je interesse om als technicus werkzaam te zijn binnen de zorgmarkt en zo een directe bijdrage te leveren aan de Zorg binnen Nederland? Zeker in deze periode zeer cruciaal!


Wat ga je doen?

Deze organisatie in hartje Brabant houdt zich bezig met het produceren, implementeren en installeren van diverse medische communicatie systemen door heel Nederland. Als technicus ga je hier op landelijke basis aan de slag met het verlenen van service & onderhoud, naast de betrokkenheid bij diverse klein -of grootschalige projecten. Er is een grote kans dat veel van deze producten of systemen voor jou nieuw zijn; het feit dat de omgeving vrij kritisch is maakt het een zeer uitdagende functie. Hier wordt je overigens doorlopend voor getraind en ze hebben een mooi uitgewerkt inwerkingstraject.

Uiteraard zal veel nieuw zijn maar ook veel zaken zullen bij jou een belletje moeten doen rinkelen. Gezien de aard van de producten/technische omgeving is het belangrijk dat je zowel op ICT als elektrotechniek een solide basis hebt op technische kennisgebied. Zo kom je op ICT vlak bijvoorbeeld in aanraking met Servers, Netwerken (IP, WIFI), VOIP systemen etc. Verder gaat het veelal om Zorgdomotica dus is er vaak ook een elektrotechnisch component. Je hoeft hier geen specialist in te zijn maar de basisbegrippen moet je wel snappen!


Wie ben je?

- Minimaal een MBO plus werk -en denkniveau
- Kennis/ervaring aan zowel hardware als de software kant
- Kennis van Netwerken, Servers, VoIP etc. (vanuit het werkveld of studie bijvoorbeeld)
- Affiniteit binnen de Zorg en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel!


Wat mag je verwachten?

- Een aantrekkelijk startsalaris tot circa €3.500,-
- Een mooie leaseauto (zakelijk en privé!)
- 25 vakantiedagen
- Vergoeding voor stand-by diensten (1 x in de 5 weken)
- Diverse trainingsmogelijkheden
- Mogelijkheden tot doorgroei


Waar ga je werken?

Binnen het bedrijf heerst een open en toegankelijke cultuur; ondanks dat zij inmiddels internationaal actief zijn, zien zij zichzelf als een familiebedrijf. Op de vloer heerst een levendige en open sfeer; collega’s werken schouder aan schouder aan het verbeteren van hun dienstverlening. Na 35 jaar zijn zij dan ook uitgegroeid tot één van de marktleiders binnen hun werkveld. Samen zijn zij gedreven om aan de top te blijven. Dit zorgt ervoor dat er binnen de organisatie uitgebreide ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zijn.

Vanuit hun nieuw moderne pand bieden zij hun werknemers een toffe werkomgeving waar je ondanks ervaring of leeftijd doorlopend stappen kan maken als je daar de ambitie voor hebt.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Jordy van den Bosch | tel: 070 - 2 197 197 / 06 - 2843 4010 |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Jordy van den Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Field Engineer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures