Vacature Freelance IT Project Manager | Standplaats: Utrecht | Nu deels remote | Omnichannel | Agile | Prince2 Project Management | API

Utrecht

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een directe eindklant van Layer ben ik per direct op zoek naar een freelance IT Projectleider voor in de regio van Utrecht. Op dit moment zitten ze te hoog bij de projectleiders dat ze op zoek zijn naar de tijdelijke ondersteuning bij 2 projecten. Het grootste project is het implemeneteren van een Omnichannel oplossing. Hierbij schakel je met externe partijen, ben je sparringpartner voor technische collega’s en over de inhouse software. Daarnaast doen ze onderzoek naar hybride werkplek en begeleid je een proof of concept over werkplekken. Vind je dit interessant en ben je per direct beschikbaar? Neem dan direct contact met mij op!


Eisen:

HBO/WO werk- en denkniveau
Specialist met Omnichannel, Agile en PRINCE2 project management
Je hebt technische kennis van API en kan daarover sparren
Zelfstandig, nauwkeurig en communicatief sterk


Aanbod:

Standplaats: Utrecht
Start: ZSM
Duur: 3 MND+
Werkweek: 32 uur
Uurtarief: io

lees meer

Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Project Manager in Utrecht