Vacature IT Support Engineer - Utrecht (non-profit, vaste baan, CAO-NU)

Utrecht

Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Op zoek naar een vaste baan als IT Support Engineer bij een groeiend, maatschappelijk betrokken onderzoeksinstituut in Utrecht? Wij zijn per direct op zoek naar een servicegerichte IT Support Engineer die er samen met 5 IT-collega’s voor zorgt dat ruim 500 collega’s zorgeloos kunnen werken.

Als IT Support Engineer ben je samen met jouw collega’s het eerste aanspreekpunt bij IT-gerelateerde vragen, verzoeken en problemen. Deze komen hoofdzakelijk binnen via een helpdesksysteem waarbij er ook regelmatig face-to-face contact is met de interne gebruikers.

Je bent verantwoordelijk voor de gehele IT-omgeving (infrastructuur, applicaties, datacommunicatie en beveiliging) waarin je de kwaliteit en continuïteit borgt. Je krijgt te maken met verschillende onderzoeksgroepen die ieder hun eigen wensen hebben ten aanzien van de IT-configuraties, hard- en software.

Als IT Support Engineer voel jij jezelf prettig binnen een dynamische en maatschappelijk betrokken non-profit organisatie. Je werkt graag voor een organisatie waarbinnen ruim 30 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd worden en de werksfeer informeel, laagdrempelig en collegiaal is.

Taken & verantwoordelijkheden;
 • Het oppakken van meldingen en storingen vanuit het helpdesksysteem;
 • Het analyseren en oplossen van complexe incidenten;
 • Het inrichten van nieuwe systemen, werkplekken en applicaties;
 • Het begeleiden van gebruikers van de adoptie van nieuwe IT-oplossingen;
 • Het inrichten beheren van mobile devices (MDM).

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde MBO ICT Beheer, Netwerkbeheer of IT Expert Systems en Security vooropleiding;
 • Je beschikt over recente werkervaring als IT support engineer, werkplekbeheerder of systeembeheerder;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.100 p/m

Betreft maximale salaris bij aanvang met ruimte om intern door te groeien.
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende functie als IT Support Engineer bij een maatschappelijk betrokken onderzoeksinstituut met een prettige, informele werksfeer. Je komt te werken binnen een IT-team wat momenteel uit 5 collega’s bestaat en kan daarnaast rekenen op o.a.:
 • Jaarcontract op basis van 38 uur per week met de nadrukkelijke intentie om deze goed functioneren om te zetten in onbepaalde tijd;
 • Uitdagende, afwisselende functie met veel ruimte en vrijheid om nieuwe initiatieven op IT-gebied te ontplooien;
 • Bruto salaris van 3100+ euro per maand bij een fulltime aanstelling aangevuld met een 13e maand (eindejaarsuitkering);
 • Standaard 8% vakantiegeld, standaard 30 vakantiedagen met de mogelijkheid dit uit te breiden naar 40 vakantiedagen;
 • Secundair o.a studiefaciliteiten, pensioenregeling, ouderschapsverlof, korting op sporten en mogelijkheid tot arbeidsvoorwaarden op maat.
Onze klant

De klant waarvoor wij een IT Support Engineer werven is een maatschappelijk betrokken onderzoeksinstituut met meerdere locaties. De organisatie is groeiende en telt momenteel ongeveer 500+ medewerkers. Het IT Team bestaat uit totaal 5 personen waarvan 2 ervaren systeem- netwerkbeheerders en drie jonge IT Support Engineers. De sfeer laat zich het best omschrijven als informeel, laagdrempelig en collegiaal. Bij interesse vertellen wij graag het verhaal achter de vacature en welke organisatie het betreft 06-81288290.

Geïnteresseerd

Ben jij na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie met betrekking tot deze vacature? Maykel Korndewal staat jou graag te woord via 06-81288290 (ook whatsapp) of [email protected]

Jouw reactie wordt vertrouwelijk behandeld waarbij een eventuele opzegtermijn bij jouw huidige werkgever gerespecteerd wordt. De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit;
 • Telefonische kennismaking/ doornemen functie & organisatie;
 • Kennismaking HR & IT Manager
 • Gesprek HR & MT/ ondertekenen arbeidsovereenkomst.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Korndewal is specialist in ICT Recruitment & Consultancy. Wij adviseren en ondersteunen ICT Professionals sinds 2006 bij het vinden van de ideale uitdaging.

Tijdelijke- en permanente functies bij MKB, grootbedrijf, overheid en stichtingen. Divers aanbod van actuele ICT vacatures bij directe eindklanten. Wij zijn er voor starters op de arbeidsmarkt tot ervaren ICT professionals. Carrière mogelijkheden op MBO+, HBO en WO niveau. Van helpdesk tot consultancy of management posities.

Wij behandelen reacties vertrouwelijk en organiseren indien wenselijk kennismakingsgesprekken buiten kantoortijden. Neem gerust contact op als je waarde hecht aan persoonlijke en professionele ondersteuning bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Support Engineer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures