Vacature .NET developer | Gemeente Software | .NET Core, C#, Sql Server | Salaris tot 5.500,- per maand - Utrecht

Utrecht

BOLD Company
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als .NET developer ga je in Utrecht werken bij een grote speler in de wereld van software voor gemeentes. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen met name de backend functionaliteit van de software. In een scrumteam zal je werken en betrokken zijn in het gehele ontwikkelproces, van conceptontwikkeling tot en met de oplevering. Wat men erg belangrijk vindt is dat jij nauwkeurig te werk gaat en het leuk vind om out of the box te denken en te sparren met je collega's over de juiste digitale koers. 

De software wordt ontwikkeld met behulp van technieken als C#,.NET Core, ASP.NET en Sql. Naast deze technische kwaliteiten waardeert men initiatief en stimuleert men leergierigheid door middel van het aanbieden van opleidingsmogelijkheden. Tenslotte kun je bij dit bedrijf in overleg een dag per week thuis werken en heeft het bedrijf een zeer gezellige vrijdagmiddag borrel.

lees meer

Functie-eisen
 • C#, ASP.NET, .NET Core en SQL;
 • HBO werk en denkniveau;
 • Je vindt het leuk om in teamverband te werken;
 • Je beheerst de Nederlandse taal (vloeiend);
 • 2 jaar relevante werkervaring als .NET developer.
Aanbod
 • Mooi salaris tot €5.500,- per maand afhankelijk van je ervaring;
 • Flexibel thuis werken;
 • Werken met moderne technieken; 
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Lucratieve bonusmogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met mij op 088 - 0184 700 of stuur mij een mail op [email protected] Ik praat je graag bij over deze vacature en/of wellicht over andere interessante IT vacatures binnen jouw specialisme. Is deze vacature niet wat je zoekt, maar ken je iemand die wellicht bij deze vacature past? Laat het ons dan weten! Wij hebben namelijk een aantrekkelijk beloningssysteem wat jij zeker kan waarderen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Als .NET developer kom je op in-house basis in Utrecht te werken bij een vooruitstrevend bedrijf.In een team van 10 developers ga jij werken aan maatwerksoftware voor lokale overheden.Je zal bedrijven voorzien van software die helpt om complexe bedrijfsprocessen te verkorten.Het bedrijf staat bekend om haar ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en innovatiedrift. Het bedrijf werkt continu aan nieuwe softwaretoepassingen. Om deze reden zijn expertise en het toepassen van nieuwe technieken zoals bijvoorbeeld  .NET Core belangrijk om te zorgen voor een mooi eindresultaat.Deze werkgever heeft een groot klantenportfolio met daarin uiteenlopende en uitdagende projecten.Om deze uitdagingen succesvol in te vullen wil men investeren in nieuwe websites, applicaties en natuurlijk goed personeel. Het bedrijf heeft een leidinggevende positie op het gebied van software voor gemeentes en wil deze positie behouden en indien mogelijk zelfs uitbreiden. Om deze reden is men is op zoek naar sterke .NET developers met oog voor precisie en kwaliteit. Het bedrijf biedt haar developers daarnaast alle ruimte om door zich te ontwikkelen op technisch gebied door middel van cursussen. 

lees meer

Contactpersoon Dhr. Sander Trommelen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Intelligence Ontwikkelaar in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures