Vacature Medior C# embedded ontwikkelaar - Utrecht

Utrecht

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Op zoek naar een nichemarkt waarin in Nederland maar 3 organisaties in actief zijn? Dan kan jij als Software ontwikkelaar met een technische achtergrond kans maken op een leuke functie!

Dit bedrijf maakt hightech toepassingen voor de nichemarkt waarin ze actief zijn. Hun markt bevindt zich in de bio- en scheikunde hoek. Ze maken meetinstrumenten (software en hardware) om bepaalde reacties te kunnen volgen én sturen. Middels de instrumenten kunnen ze onderzoeken en analyses maken. Zo maken ze bijv. self healing coating. Dit zijn verflagen die ervoor zorgen dat een kras / scheurtje zichzelf kan herstellen zoals dat de huid van een mens of een dier dat automatisch doet.

Dit bedrijf bestaat bijna 40 jaar, zijn wereldwijd actief met meer dan 1800 werknemers die verspreid zijn over meer dan 70 landen. Op de locatie in Nederland zitten ongeveer 55 personen. Naast de grote kantoren (internationaal) zijn er meer dan 40 kleinere verkooppunten. In totaal zijn er 5 locaties waar software en hardware wordt geproduceerd. Allen werken tot bepaalde hoogte samen, maar ieder werkt dus voornamelijk zelfstandig (als team). Het IT team in Nederland bestaat uit meer dan 15 technische mensen. Dit is onderverdeeld over 2 teams die bestaan uit o.a software ontwikkelaars, hardware programmeurs en testers.


Functie

Als software ontwikkelaar ben jij met jouw kennis o.a. C#, .NET en WPF de verbinding tussen de software en hardware. Middels Scrum en wekelijks meetings werk je met het team voor grote A-merken die de expertise van jouw bedrijf nodig hebben om innovatieve stappen te kunnen zetten voor producten die jij en ik in ons dagelijks leven gebruiken. Naast software bijhouden en nieuwe functionaliteiten programmeren ben jij ook bezig met het testen van hardware instrumenten (aansturen, metingen doen, debuggen etc.). Voor deze functie vragen ze ontwikkelaars die van scratch af aan kunnen programmeren.


Eisen

• Afgeronde HBO IT opleiding (bij voorkeur Technische Informatica)
• Ervaring en kennis in WPF (UI applicaties)
• Ervaring en kennis van C#, .NET en UML
• Grafisch kunnen denken
• Mening en advies durven geven
• Proactieve houding


Aanbod

• €2.200,- tot €4.500,- bruto o.b.v. 40 uur
• Werkweek van 40 uur
• 25 vakantiedagen
• 8% vakantiegeld
• Reiskostenvergoeding
• Laptop van de zaak
• Bonusstructuur
• Thuiswerkmogelijkheden
• Premievrij pensioen
• 12 maanden contract met zicht op vast contract

Maakt bovenstaande jou nieuwsgierig naar meer? Neem dan contact met mij op middels onderstaande gegevens.

019 | Telefoonnummer: 088-321 8 123. Emailadres:
Trefwoorden: Software ontwikkelaar, .NET ontwikkelaar, C# ontwikkelaar, .NET Developer, C# developer, Technische Informatica, C#, .NET, WPF, UI, UML, Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Amersfoort, Woerden, Amsterdam, Rotterdam, Veenendaal

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Youri de Boer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Embedded Software Engineer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures