Vacature Junior PHP developer | Laravel en Node.js | Backend | Salaris tot 3.000,- per maand - Utrecht

Utrecht

BOLD Company
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Junior PHP developer ga je voornamelijk software ontwikkelen, implementeren en onderhouden van deze accountancy tool. Jij bent constant bezig met het maken van de technische vertaalslag tussen onlinetechnieken en bedrijfsprocessen. Constant is jouw ontwikkeling in beweging, je leert van je ervaren collega's en neemt deel aan congressen. Je bent uiteraard bekend met Laravel en gebruikt veel JavaScript frameworks zoals Node.js en Angular.Jij houdt je bezig met het up-to-date houden van de software die dit bedrijf aanbiedt. Samen met het scrumteam ga je ervoor zorgen dat de software van hoge kwaliteit is. Korte sprints zorgen ervoor dat de wensen van de klant optimaal worden vervuld. Jij kan als geen anders communiceren met de klant en bent goed in staat dit te vertalen naar jouw collega's. Dit bedrijf gaat er persoonlijk voor zorgen dat je intern en extern goed getraind wordt om de naam van dit bedrijf hoog te kunnen houden en de kwaliteit na te kunnen streven die zij gewent zijn.

lees meer

Functie-eisen
  • HBO werk en denkniveau;
  • Minimaal 1 jaar ervaring met PHP en JavaScript frameworks
  • Ervaring met Laravel is een grote pré;
  • Kennis van MySQL;
Aanbod
  • Mooi salaris tot €3.000,- per maand afhankelijk van je ervaring;
  • Je ontvangt 8% van je brutoloon aan vakantiegeld;
  • 28 vakantiedagen;
  • Leuke activiteiten zoals Karten;
  • Doorgroeimogelijkheden en goede begeleiding;
  • à la Carte; 1 voorwaarden op keuze.

lees meer

Overige info Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met mij op 088 - 0184 700 of stuur mij een mail op [email protected] Ik praat je graag bij over deze vacature en/of wellicht over andere interessante IT vacatures binnen jouw specialisme. Is deze vacature niet wat je zoekt, maar ken je iemand die wellicht bij deze vacature past? Laat het ons dan weten! Wij hebben namelijk een aantrekkelijk beloningssysteem wat jij zeker kan waarderen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een groot bedrijf in Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een leergierige Junior PHP developer.Deze organisatie maakt de beste software voor accountancy. Deze software zorgt niet alleen voor de inrichting van processen maar creëert meerwaarde voor de klanten en helpt bij het optimaliseren van processen. De developers die hier werken ontwikkelen aan een cloudapplicatie waar alle cijfers zijn opgeslagen zoals jaarrekeningen, checklist, begroting, consolidatie en liquiditeit. 

Deze functie brengt veel afwisseling en verantwoordelijkheid met zich mee. Jij werkt graag in teamverband en bent zelf een zelfstandige denker. In dit Jonge, ambitieuze en snelgroeiende team wordt er wekelijks een leuke borrel georganiseerd op de lounge afdeling. Verder is er elk kwartaal een leuk uitstapje naar de kart baan waar spannende battles worden uitgevochten tussen collega's tijdens een goede race. Wil jij ontwikkelen aan innoverende software en de strijd aangaan op de kartbaan? Reageer dan nu!

lees meer

Contactpersoon Dhr. Sander Trommelen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Laravel Programmeur in Utrecht